Război în Ucraina, ziua 173: Parlamentul Ucrainei a prelungit Legea marțială și a mobilizării generale. Explozii la Zatoka: 3 morți și 2 răniți

timp liber

/HOROSCOP/ Capricornii, sfătuiți să-și regândească planurile de viitor. Berbecii trec printr-o perioadă mai aglomerată

04 august 2022, ora 09:45
Distribuie:

Capricornii sunt sfătuiți să-și regândească planurile de viitor și să le lase într-o parte pe cele fanteziste și exagerate. În schimb, Berbecii vor trece printr-o perioadă destul de complicată cu numeroase sarcini și de aceea, sunt sfătuiți să aibă grijă de sănătate.

Horoscop Berbec – 4 august 2022: Astăzi debutează o perioadă mai aglomerată la locul de muncă, cu numeroase sarcini de serviciu care sunt, deja, întârziate sau complicate. Starea de sănătate, pe toate planurile, trebuie protejată.

Horoscop Taur – 4 august 2022: Ești tentat să-ți măsori sentimentele, să le treci prin filtrul rațiunii și să le pui stavilă, dar nu e un lucru bun și vei avea ocazia să vezi, în scurt timp, acest lucru. O inimă liberă să iubească nu are preț. 

Horoscop Gemeni – 4 august 2022: Începi să te ocupi sistematic și ordonat de problemele legate de casă, familie, mediul intim. Dialogurile vor fi din ce în ce mai productive, mai ales pentru că vor fi însoțite de fapte. 

Horoscop Rac – 4 august 2022: Se stinge ceva din focul zilelor trecute când aveai o mulțime de griji și prea puține soluții. Devii mai practic și mai bine orientat în realitatea imediată, ceea ce nu poate fi decât un lucru bun. 

Horoscop Leu – 4 august 2022: Începi să te orientezi mai mult spre economie, o mai bună organizare a cheltuielilor și scopuri mai realiste, în domeniul investițiilor. Simțul practic îți prinde bine, te aduce cu picioarele pe pământ. 

Horoscop Fecioară – 4 august 2022: Astăzi debutează o perioadă favorabilă pentru realizarea unor scopuri, chiar și a celor încurcate și neclare care ți-au umbrit existența în ultima vreme. Este important să fii realist, dar sincer și tolerant cu cei din jur.

Horoscop Balanță – 4 august 2022: Se domolesc puțin dorințele tale aprinse de ceea ce ai văzut în cercul de prieteni, de ideile pe care le-ai descoperit în ultima vreme. Cumințenia devine o alegere mai bună și mai sănătoasă, în toate domeniile vieții. 

Horoscop Scorpion – 4 august 2022: Începe să conteze din ce în ce mai mult cu cine ești prieten, care sunt persoanele care au rămas alături de tine și ce calitate au aceste relații. Din acest domeniu pot veni idei foarte bune, inițiative curajoase și utile. 

Horoscop Săgetător – 4 august 2022: Treci, puțin câte puțin, în centrul atenției unui grup, mai mare sau mai mic, și asta te obligă să faci mai mult, mai bine și să fii performant. Este o postură convenabilă pentru tine pentru că te stimulează să oferi ce ai mai bun. 

Horoscop Capricorn – 4 august 2022: Se poate spune că îți vine mintea la cap, te liniștești cu planurile fanteziste și cu pretențiile exagerate. Este un moment bun pentru a regândi planurile de viitor, cel puțin pe cele prea ambițioase. 

Horoscop Vărsător – 4 august 2022: A venit momentul contactului cu realitatea obiectivă, cel puțin în privința unor calcule legate de bunuri comune cu cei din familie, cu drepturile care îți revin din administrarea unor bunuri sau în problema unui partaj. 

Horoscop Pești – 4 august 2022: Astăzi debutează o perioadă în care sfaturile, sugestiile și chiar simplele păreri ale partenerilor importanți ar trebui luate în considerare. Chiar dacă le percepi ca fiind prea realiste sau pesimiste, ar fi bine să le asculți.

Sursa: Libertatea.ro

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram