Război în Ucraina, ziua 172: Mai mulți civili au fost răniți, după ce rușii ar fi bombardat Energodar. Apelul lui Papa Francisc

timp liber

/HOROSCOP/ Racii vor avea parte de o zi plină de emoții, iar Capricornii se vor confrunta cu multe relații tensionante

27 iulie 2022, ora 08:15
Distribuie:

Racii vor avea o zi cu un amestec de emoții, respectiv sunt sfătuiți să fie mai raționali și să nu se lase atât de ușor influențați de ceea ce simt. Capricorii se confruntă tensiuni mari și multe acumulate și în cuplu, și în familie. Aceștia sunt rugați să facă un efort pentru a le dezamorsa.

Horoscop Berbec – 27 iulie 2022: Ai la dispoziție o zi potrivită pentru creionarea unei noi strategii, nu ca să te lamentezi pentru lucrurile care nu merg. Pentru o nouă strategie ai nevoie de atenție, concentrare și detașare de nemulțumiri.

Horoscop Taur – 27 iulie 2022: Este important să observi emoțiile care tot apar în valuri, provocate de unele replici sau gesturi ale celor din anturajul apropiat. Dar să nu te lași copleșit de ele pentru că te pot determina să faci multe prostii. 

Horoscop Gemeni – 27 iulie 2022: Din motive care îți sunt bine-cunoscute, te concentrezi pe obținerea unor sume mai mari de bani sau a unor resurse mai generoase, de orice fel ar fi. Numai că, între timp, îți neglijezi alte nevoi, pe cele sufletești. 

Horoscop Rac – 27 iulie 2022: Ziua vine cu un amestec de emoții care nu reprezintă un pericol decât dacă ai ajuns în punctul în care acestea iau locul rațiunii și îți domină gândurile. Va trebui să faci un efort și să nu te lași influențat de aceste emoții. 

Horoscop Leu – 27 iulie 2022: Chiar dacă tu ai resurse pentru a-ți păstra dispoziția senină și calmul, ceea ce vine de la cei din jur îți poate tulbura destul de mult și dispoziția, și planurile pentru această zi.

Horoscop Fecioară – 27 iulie 2022: Este important să-ți menții bunele intenții și să faci în așa fel încât acestea să se realizeze. Chiar dacă, în loc de încurajări, ai primit mesaje confuze de la prieteni sau rude.

Horoscop Balanță – 27 iulie 2022: Treci prin schimbări importante care se împlinesc lent, dar sigur. Ziua de astăzi te invită să fii mai atent la ceea ce se schimbă la nivelul imaginii tale de la nivelul unui grup din care faci parte, ca să știi încotro te îndrepți. 

Horoscop Scorpion – 27 iulie 2022: Ești prea atașat de anumite rezultate, de anumite colaborări și de un anumit fel de a munci, ceea ce poate însemna că te opui, fără să-ți dai seama, unei schimbări ample, deși ai toate condițiile pentru a o realiza. 

Horoscop Săgetător – 27 iulie 2022: S-ar putea spune că există riscul să nu mai fii la fel de generos cu cei dragi, să te lași influențat de propriile temeri și rețineri și să le refuzi acestora un fel de a relaționa pe care-l cunoști și care le face bine.

Horoscop Capricorn – 27 iulie 2022: Există tensiuni mari și multe acumulate și în cuplu, și în familie și ar fi bine să faci un efort pentru a le dezamorsa. Știi și tu prea bine că nu pot duce la nimic bun, pe lângă faptul că îți cântă un cântec de jale permanent, în interior. 

Horoscop Vărsător – 27 iulie 2022: În domeniul muncii sunt cele mai multe complicații care te pun pe gânduri, în afara unor mici probleme de sănătate care ar putea deveni mari. Este un semnal care îți indică faptul că abordezi greșit anumite probleme stresante. 

Horoscop Pești – 27 iulie 2022: Te refugiezi în gândurile legate de cei dragi și te consolezi cu gândul că ceea ce vrei să faci este mai mult pentru ei. Numai că nu e chiar așa și părerile lor nu prea contează.

Sursa: Libertatea.ro

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram