Război în Ucraina, ziua 169: Imagini din satelit după exploziile din Crimeea. Rușii ar fi respins atacurile de la centrala Zaporojie

timp liber

/HOROSCOP/ Taurii ar putea lua decizii în defavoarea lor, iar Săgetătorii trebuie să stea departe de conflicte

01 august 2022, ora 08:30
Distribuie:

Fecioarele simt o presiune majoră din cauza unor modificări ale planurilor de viitor pentru care nu erau pregătite.

Horoscop Berbec – 1 august 2022: Multe dintre situațiile care îți atrag atenția astăzi au un potențial major de risc prin faptul că te pot atrage spre complicații pe fondul unei enervări puternice, a unei revolte intense sau a altor stări negative.

Horoscop Taur – 1 august 2022: Există riscul să iei decizii în dauna ta, să îți complici singur existența într-un moment de supărare intensă sau de revoltă. Cele mai periculoase decizii de acest fel sunt cele legate de persoanele mai tinere din familie. 

Horoscop Gemeni – 1 august 2022: Ar fi bine, dacă ai putea, să eviți orice fel de exagerări astăzi, chiar și cele care ți se par extrem de tentante. Situațiile pot scăpa de sub control chiar și cu o dispoziție normală, cât de cât echilibrată. 

Horoscop Rac – 1 august 2022: Este o zi care va pune presiune pe toate butoanele tale interioare, mai ales cele dureroase. Ar fi bine să te pregătești sufletește și să cauți cele mai bune metode de a ține sub control reacțiile de răspuns, ca să nu ajungi la conflicte majore. 

Horoscop Leu – 1 august 2022: Te poți refugia în preocupările tale preferate, dar tot te vor ajunge tendințele războinice ale acestei zile. Există remedii și pentru astfel de situații, dar trebuie să vrei să-ți protejezi echilibrul interior și nu doar de dragul tău, ci și al celorlalți. 

Horoscop Fecioară – 1 august 2022: Simți o presiune majoră din cauza unor modificări ale planurilor de viitor pentru care nu erai pregătit. Ai de ales între a reacționa agresiv și a te opune și a căuta soluții pentru a te adapta cât mai bine.

Horoscop Balanță – 1 august 2022: Chiar dacă ai impresia că acum e momentul și trebuie neapărat să iei decizii grele, indiferent de consecințe, de fapt e doar presiunea momentului. Te poți sustrage, dar nu va fi nici simplu, nici ușor. 

Horoscop Scorpion – 1 august 2022: Este important să devii, dacă se poate, cel mai rezonabil om cu care se poate discuta astăzi, în special în cuplu sau în alte relații importante. Dacă nu vei reuși să fii rezonabil, măcar să exprimi ceea ce dorești calm și elegant. 

Horoscop Săgetător – 1 august 2022: Sunt posibile răsturnări de situație la locul de muncă, unele te vizează, altele nu prea. Ar fi bine să stai departe de orice context conflictual, ca să nu te amesteci în niște ițe din care vei ieși, dar cu mare greutate. 

Horoscop Capricorn – 1 august 2022: S-ar putea să reacționezi exagerat față de orice tentativă a celor dragi de a schimba ceva din planurile tale. Ar fi păcat să o faci, mai ales într-o astfel de zi, când multe lucruri frumoase se pot pierde într-o clipă. 

Horoscop Vărsător – 1 august 2022: Există riscul să te lași copleșit de o stare de revoltă care va lua în stăpânire întreaga ta atenție și te poate determina să iei decizii pentru care, peste un timp, vei suporta consecințe dureroase. 

Horoscop Pești – 1 august 2022: Bine ar fi să-i lași pe cei din jur în pace, să fie așa cum doresc ei, să facă ce doresc și tu să intervii cât mai puțin în existența lor. La fel te vor trata și ei și nu doar acum, ci și atunci când vei avea nevoie de asta.

Sursa: Libertatea

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram