Război în Ucraina, ziua 169: Imagini din satelit după exploziile din Crimeea. Rușii ar fi respins atacurile de la centrala Zaporojie

social

I s-a refuzat intrarea în Moldova: Un turc și-a perfectat un permis de ședere ucrainean, falsificat

04 august 2022, ora 09:10
Distribuie:

Unui cetățean turc i s-a refuzat intrarea în Republica Moldova, după ce polițiștii de la Aeroportul Internațional Chișinău au găsit un permis de ședere ucrainean falsificat. Bărbatul de 42 de ani, s-a întors cu  următoarea rută în țara de pornire.

Incidentul s-a produs miercuri, 3 august. La ora 13:10, la cabina de control, printre pasagerii de la cursa "Istanbul-Chișinău" s-a prezentat cetățeanul Turciei, în vârstă de 42 de ani. 

Conform procedurilor legale, după identificarea persoanei, polițiștii de frontieră au luat decizia de efectuarea controlului de nivelul II, ce presupune verificări adiționale. 

În rezultat, asupra bărbatului a fost depistat un permis de ședere, care ar fi emis pe numele acestuia de către autoritățile din Ucraina, cu semne vizibile de falsificare.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Cetățean al Turkmenistanului, reținut pentru trecerea ilegală a frontierei: I-au expirat actele de călătorie

27 iulie 2022, 13:07

Un cetățean din Vietnam ar fi încercat să intre în RM cu revolver și peste 141 de cartușe: Ce le-a spus polițiștilor

19 iulie 2022, 11:07

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram