Război în Ucraina, ziua 471: Lupte grele, risc atomic, alerta lui Prigojin și evacuare cu explozii! Zelenski: Putin e un dezastru

iTicket te invită să celebrezi alături de Geniul Muzical Eugen Doga aniversarea oficială a celor 85 de ani ai săi (P)

28 iulie 2022, ora 11:00

Anul 2022 este declarat „Anul cultural Eugen Doga” în municipiul Chișinău, creația sa fiind un adevărat tezaur pentru poporul nostru și întreaga lume. Cu această ocazie, te invităm să descoperi universul muzical al marelui compozitor în cadrul unui concert aniversar excepțional, care va rămâne în istorie. 

Având în palmares numeroase premii și distincții, Eugen Doga este recunoscut ca „Maestru emerit al artei”, „Artist al poporului”, „Omul mileniului”, iar celebrul vals „Gingaşa şi tandra mea fiară”, a fost desemnat UNESCO drept cea de-a patra capodoperă muzicală a secolului XX. 

În cadrul evenimentului grandios ce va avea loc pe 20 august, Maestrul Eugen DOGA va urca pe scenă alături de artiști excepționali, precum:

- Mariana Bulicanu

- Irina Baianț 

- Ana Maria Donose

- Vasile Iovu

- Tania Cergă

- Vitalie Advahov

- Dumitru Mâțu

- Mihai Gandraman

- Martina Meola 

- Lucian Advahov

Soliștii vor fi acompaniați de Orchestra extinsă a Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici”, dirijor Dumitru Cârciumaru și Capela Coral Academică, dirijor Ilona Stepan.

Vino alături de cei dragi pe 20 august, începând cu ora 19:00, la Moldexpo, să te bucuri de un spectacol excepțional în aer liber, răsunător și plin de emoții! 

Bilete găsești în rețeaua iTicket: https://iticket.md/event/eugen-doga-85

La procurarea biletelor cu cardul Mastercard până pe 14 august, primești 15% reducere în contul personal iTicket pentru următoarele procurări.

*Copiii în vârstă de până la 5 ani intră gratuit.

Parteneri Generali: Mastercard și maib

Partener Principal: Moldtelecom

Parteneri: Primăria Municipiului Chișinău | Rădăcini

Parteneri Media: TV8 și Kiss FM

(P) Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

iTicket: Celebrează Ziua Internațională a Berii la cea de-a doua ediție a festivalului gastronomic Beer Mania (P)
/VIDEO/ Spînu îl dă în judecată pe Usatîi: „Nu am ce discuta cu dvs., spuneți minciuni!”. Ce a declanșat „războiul”
/VIDEO/ Spînu îl dă în judecată pe Usatîi: „Nu am ce discuta cu dvs., spuneți minciuni!”. Ce a declanșat „războiul”
„Psihologul meu” poate fi și al tău! Ai nevoie de un sfat? Lasă un mesaj, iar Maxim Orîndaș îți va răspunde
„Psihologul meu” poate fi și al tău! Ai nevoie de un sfat? Lasă un mesaj, iar Maxim Orîndaș îți va răspunde
/VIDEO/ Versuri eminesciene și influențe de muzică electronică: Cum sună noua colaborare a Irinei Rimes cu un artist român
/VIDEO/ Versuri eminesciene și influențe de muzică electronică: Cum sună noua colaborare a Irinei Rimes cu un artist român
Război în Ucraina, ziua 470: Efect de bombă atomică, ziua Z și vizita lui Zelenski la Herson. WP: Kievul a început contraofensiva
/VIDEO/ Război în Ucraina, ziua 470: Efect de bombă atomică, ziua Z și vizita lui Zelenski la Herson. WP: Kievul a început contraofensiva
/VIDEO/ Tragedie pe o plajă din Egipt: Un turist din Rusia a fost ucis de un rechin în Marea Roșie
/VIDEO/ Tragedie pe o plajă din Egipt: Un turist din Rusia a fost ucis de un rechin în Marea Roșie

/FOTO/ Victoriabank și Proiectul Tehnologiile Viitorului au încheiat un acord pentru a dinamiza procesul de digitalizare a IMM-urilor /P/

08 iunie 2023, ora 11:19

Susținerea antreprenorilor locali, a IMM-urilor, a fost și rămâne a fi o prioritate pentru Victoriabank, acest segment de afaceri fiind pilonul dezvoltării economice a Republicii Moldova, iar digitalizarea sa – o necesitate imperioasă în vederea racordării la procesul global de  digitalizare. În acest context, la 6 iunie 2023, Victoriabank a semnat Acordul de Parteneriat cu Proiectul Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID, Suedia și Marea Britanie. 

Acordul consolidează eforturile comune pentru a crea noi oportunități de dezvoltare a ecosistemului local în vederea digitalizării companiilor din segmentul IMM, ceea ce va conduce la crearea unui mediu de afaceri conectat, dinamic și modern. De asemenea, Acordul prevede co-crearea produselor și serviciilor financiare dedicate afacerilor locale, precum și lansarea unui hub virtual pentru susținerea sectorului IMM.

Victoriabank este mereu extrem de atașată intereselor și preocupărilor întreprinderilor din sectorul IMM și despre acest fapt vorbesc o serie de activități, promoții și parteneriate dezvoltate de noi, care au avut un impact puternic asupra modului în care se întâmplă relațiile cu clienții în cadrul acestui segment economic de importanță majoră în economia țării noastre. Acordul de parteneriat încheiat cu Proiectul Tehnologiile Viitorului ne onorează și este în total consens cu strategia noastră prioritată de a sprijini mediul de afaceri local, în special, de a digitaliza continuu sectorul produselor și serviciilor bancare destinate IMM-urilor. Mai ales, că interesul pentru absolut toate aceste servicii și produse în rândul antreprenorilor crește progresiv. 

Tehnologiile moderne adaptate eficient la necesitățile antreprenorilor prin spiritul inovativ al angajaților noștri sporesc constant randamentul integrării afacerilor în sfera digitală, iar faptul că vom co-crea produse și servicii financiare împreună cu consultanții Proiectului Tehnologiile Viitorului va deschide oportunități noi indiscutabile în domeniul tehnologizării și conectării exemplare între actorii proceselor economice din țară în sectorul IMM” – spune Vasile Donica, Vicepreședinte Victoriabank. 

Prin lansarea parteneriatului cu Victoriabank ne propunem să susținem digitalizarea cât mai multor afaceri locale în funcție de nevoile individuale ale fiecărei companii, precum și să amplificăm creșterea sustenabilă a companiilor cu potențial de export prin facilitarea accesării surselor alternative de finanțare. Pe lângă implementarea produselor create în comun, ne vom focusa și pe informarea antreprenorilor privind ultimele tendințe în materie de tranziție la modele contemporane de business” – declară Doina Nistor, Directoarea Proiectului Tehnologiile Viitorului în Moldova.

Despre Victoriabank

Susținerea IMM este una din prioritățile băncii, acestea fiind pilonul de dezvoltare a unei economii durabile. Astfel, doar în 2022, creditele acordate de Victoriabank IMM au crescut cu aproape 157%, numărul total de clienți beneficiari – cu circa 120%, iar al clienților din domeniul agricol – cu 155%. Mai mult decât atât, Victoriabank a lansat mai multe produse inovative pentru IMM. Din momentul lansării pachetelor de Cont Curent Nelimitat destinat întreprinderilor individuale și gospodăriilor țărănești, peste 4500 de clienți au beneficiat de acestea, iar de Contul Primul An Gratuit, destinat companiilor la început de cale, au beneficiat deja circa 5000 de clienți. 

De asemenea, la Victoriabank circa  95% din operațiuni se pot face electronic: 24/24 pot fi emise online ordine de plată (plățile intrabancare), online poate fi actualizat Chestionarul Clientului (KYC) de către persoanele juridice, iar în VB24 pot fi deschise conturi curente, conturi de depozit și pot fi vizualizate creditele.  

Victoriabank a lansat și inițiative sociale pentru susținerea antreprenorilor din Moldova:  Cumpără de lângă Tine, recomandând afaceri mici, locale și Eu Sunt IMM, prezentând săptămânal câte trei antreprenori aflați în spatele brandurilor autohtone îndrăgite.

Despre Proiectul Tehnologiile Viitorului în Moldova, finanțat de USAID, Suedia și Marea Britanie

Proiectul Tehnologiile Viitorului în Moldova, finanțat de USAID, Suedia și Marea Britanie susține dezvoltarea economiei digitale, creative și prietenoase mediului în Moldova. Proiectul, cu un buget de 52,8 mln. USD și o durată de implementare de 5 ani (2021-2026),  promovează, în echipă cu partenerii cheie, inovația și noile tehnologii în următoarele sectoare strategice pentru Republica Moldova - tehnologia informațiilor și comunicației (TIC), ingineria, industria ușoară, industriile creative și digital media - pentru a spori competitivitatea și integrarea acestora pe piața globală.

/P/ Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

Nina Crețu și-a sărbătorit ziua de naștere. Cum și-a felicitat Renato Usatîi iubita: „Ziua ta e importantă, dar gazul e scump”
/VIDEO/ Nina Crețu și-a sărbătorit ziua de naștere. Cum și-a felicitat Renato Usatîi iubita: „Ziua ta e importantă, dar gazul e scump”
„Psihologul meu” poate fi și al tău! Ai nevoie de un sfat? Lasă un mesaj, iar Maxim Orîndaș îți va răspunde
„Psihologul meu” poate fi și al tău! Ai nevoie de un sfat? Lasă un mesaj, iar Maxim Orîndaș îți va răspunde
Cutia Neagră PLUS: Gropile de împrumut. Cratere uriașe și pagube de milioane, apărute după reparația unor drumuri din R. Moldova
/VIDEO/ Cutia Neagră PLUS: Gropile de împrumut. Cratere uriașe și pagube de milioane, apărute după reparația unor drumuri din R. Moldova
/VIDEO/ Interpreta și jurnalista TV8, Andreea Josan, ne bucură cu o nouă melodie - „Ты прости”: „Va răscoli amintiri”
/VIDEO/ Interpreta și jurnalista TV8, Andreea Josan, ne bucură cu o nouă melodie - „Ты прости”: „Va răscoli amintiri”
Ultima oră! SUA aplică sancțiuni împotriva membrilor unui grup care a încercat să destabilizeze situația din Republica Moldova
Ultima oră! SUA aplică sancțiuni împotriva membrilor unui grup care a încercat să destabilizeze situația din Republica Moldova
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2023 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram