/VIDEO/ Război în Ucraina, ziua 177: Bombardamente în Crimeea și alertă la Zaporojie. Exploziile ar fi avut impact psihologic major asupra lui Putin

social

/VIDEO/ Incident la Centrul Stomatologic municipal: Un bărbat, care refuzase să poarte masca de protecție, a spart un geam

01 august 2022, ora 17:52
Distribuie:

Incident la Centrul Stomatologic municipal! Un bărbat, care refuzase să poarte mască de protecție, a spart un geam de la intrare. A fost chemată și poliția ca să documenteze cazul. Potrivit directorului instituției medicale, omul a fost identificat datorită camerelor de supraveghere și pus să achite pagubele. Cazul a avut loc săptămâna trecută, în perioada în care numărul de infectări a crescut, doar în municipiul Chișinău, cu o mie de cazuri noi. În continuare, purtarea măștilor de protecție este obligatorie în instituțiile medicale.

„Pacientul respectiv a fost somat la intrare în instituție, lângă gardian, să poarte mască. El, probabil, neavând-o, s-a întors fără să spună un cuvânt, a lovit în sticla ușii, a spart-o și a plecat. S-a tăiat la mâini, dar a plecat”, a declarat directorul, Centrului Stomatologic municipal, Valeriu Gobjilă.

Managerul centrului stomatologic a chemat poliția, iar datorită imaginilor de pe camerele de supraveghere, bărbatul a fost identificat. 

„L-am rugat să recupereze tot prejudiciul pe care l-a creat, a venit a doua zi, a schimbat sticla, acum totul este în regulă”, a spus, Gobjilă.

Despre acest incident s-a aflat la ședința operativă a serviciilor primăriei Chișinău, în timpul raportului făcut de șeful direcției Sănătate. 

„A spart ușa de la intrare, a stricat geamul. Rugăm populația să înțeleagă că nu am scăpat de Covid. Protejarea de Covid este o responsabilitate personală deja”, a menționat  șeful, Direcției Sănătate, Primăria Chișinău, Boris Gîlca.

În municipiul Chișinău continuă să fie în vigoare Codul Roșu de alertă epidemiologică. În ultima săptămână, numărul infectărilor aproape că s-a dublat și constituie acum aproape 2700 de cazuri. 

 „Se atestă sporirea morbidității prin infecția COVID-19 în următoarele localități ale mun. Chișinău: Cruzești, comuna Trușeni, orașul Vatra, orașul Vadul lui Vodă, Colonița, comuna Bubuieci, Condrița, Budești”, a concis, Boris Gîlca. 

Și numărul persoanelor care au decedat, din cauza complicațiilor, a crescut de 6 ori. De la un deces, înregistrat săptămâna anterioară, la 6 decese, în Capitală. 

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram