/VIDEO/ Război în Ucraina, ziua 177: Bombardamente în Crimeea și alertă la Zaporojie. Exploziile ar fi avut impact psihologic major asupra lui Putin

externe

/VIDEO/ Johnson, surprins aruncând grenade într-un exercițiu militar: „Să știe poporul ucrainean că Regatul Unit îl susține”

24 iulie 2022, ora 13:55
Distribuie:

Premierul demisionar al Marii Britanii, Boris Johnson, a vizitat zilele trecute trupele ucrainene care se antrenează alături de armata britanică la Yorkshire. „Vreau ca poporul ucrainean să știe că Regatul Unit sprijină Ucraina și lupta ucrainenilor. Sunt ferm convins că puteți învinge și veți învinge”, a transmis el, potrivit HotNews.

Marea Britanie rămâne solidară și va face tot posibilul să ajute Ucraina în lupta împotriva agresiunii Rusiei, a mai spus Johnson.

În jur de 400 de soldați ucraineni sunt pregătiți de armata britanică, în această perioadă.

Mesajul lui Boris Johnson este însoțit de imagini în care acesta apare aruncând grenade într-un exercițiu militar, alături de soldații britanici și ucraineni.

Boris Johnson a fost silit să demisioneze ca urmare a numeroaselor scandaluri care au zguduit guvernul său și partidul conservator.

Opozanții i-au reproșat adesea că s-a folosit de războiul din Ucraina pentru a încerca să îngroape scandalurile interne.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Ultimul discurs al lui Johnson în calitate de premier. Fraza finală, luată din celebrul film „Terminator 2”

21 iulie 2022, 12:07

/VIDEO/ Cum l-a făcut Volodimir Zelenski să râdă pe Boris Johnson în timp ce se adresa Parlamentului

04 mai 2022, 08:05

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram