Război în Ucraina, ziua 173: Parlamentul Ucrainei a prelungit Legea marțială și a mobilizării generale. Explozii la Zatoka: 3 morți și 2 răniți

social

„Lucrați, nu dansați hora”: Mai mulți oameni protestează în fața Parlamentului și cer demisia guvernării. Reacția PAS

28 iulie 2022, ora 11:11
Distribuie:

Mai mulți oameni, în frunte cu reprezentanți ai Fracțiunii parlamentare „Blocul Comuniștilor și Socialiștilor”, protestează în fața Parlamentului împotriva guvernării PAS. Aceștia cer alegeri anticipate și acuză PAS de crizele economice cu care se confruntă Republica Moldova.

„Jos Guvernul”, „Vrem dreptate”, au scandat oamenii. Aceștia au venit cu pancarte pe care scrie „Lucrați, nu dansați hora”, „PAS, sinonimul sărăciei”.

„Ei trebuie să asculte și trebuie să atragă atenția la ce spun oamenii, la ce spune opoziția. Ei nu știu a guverna, ei sunt o echipă de trădători, a americanilor, a europenilor, numai nu a moldovenilor. Miliardele tot ei le-au furat, Filat, Leancă și toți cei care se află în libertate. Cerem alegeri anticipate”, a zis ex-deputatul PSRM Nicolae Pascaru.

„Într-un stat democrat, toți cetățenii au dreptul să protesteze”, a declarat pentru TV8, purtătoarea de cuvânt a Guvernului, Anastasia Taburceanu.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram