Război în Ucraina, ziua 173: Parlamentul Ucrainei a prelungit Legea marțială și a mobilizării generale. Explozii la Zatoka: 3 morți și 2 răniți

social

MAEIE confirmă decesul celui de-al doilea moldovean rănit în explozia din regiunea Briansk a Federației Ruse

30 iulie 2022, ora 14:52
Distribuie:

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE), a venit cu un mesaj în care confirmă decesul celui de-al doilea moldovean, rănit în urma unei explozii la punctul de trecere a frontierei Troebortnoe din regiunea Briansk a Federației Ruse. Moldoveanul ar fi pierdut lupta cu viața în dimineața zilei de sâmbătă, 30 iulie.

„Confirmăm decesul în dimineața zilei de astăzi a celui de-al doilea moldovean rănit anterior urmare a unei explozii la punctul de trecere a frontierei Troebortnoe din regiunea Briansk a Federației Ruse”, a precizat purtătorul de cuvânt al MAEIE, Daniel Vodă.

Totodată, acesta a precizat că Ambasada Republicii Moldova în Federația Rusă rămâne în contact permanent cu autoritățile competente, dar și cu rudele victimelor, pentru a oferi asistența consulară și informațională de specialitate.

TV8.md reamintește că pe 26 iulie, Ministerul de Externe al Republicii Moldova a informat că doi moldoveni au avut de suferit în urma unei explozii la punctul de trecere al frontierei date. 

Din nefericire, unul din cei doi conaționali a decedat pe loc, iar al doilea a fost internat în secția de reanimare a spitalului raional central din Sevsk, regiunea Briansk. Identitatea ambelor persoane a fost stabilită”, au scris reprezentanții.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

2 moldoveni, victimele unei explozii din Briansk: Unul dintre ei a murit, iar celălalt se află în reanimare

26 iulie 2022, 19:07

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram