Război în Ucraina, ziua 172: Mai mulți civili au fost răniți, după ce rușii ar fi bombardat Energodar. Apelul lui Papa Francisc

externe

/FOTO/ Medvedev a publicat o hartă „actualizată” a Europei de Est după încheierea războiului: Moldova se învecinează cu Rusia

28 iulie 2022, ora 10:28
Distribuie:

Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Federației Ruse, Dmitri Medvedev, a publicat pe canalul său de Telegram o „hartă actualizată” a Europei de Est și Ucrainei, care cuprinde două variante de redistribuire a terenurilor după încheierea războiului.

În prima hartă este varianta unei țări, viitorul căreia îl vede Zelenski. Aici Ucraina arată ca țara dinaintea anului 2014, în granițele căreia este încadrată și Crimeea.

În cea de-a doua hartă, întreaga parte de est a țării a devenit Rusia, regiunile Cernăuți și Vinița au fost cedate României, iar Moldova și-a păstrat integritatea teritorială alături de Transnistria.

Medvedev, însă, nu s-a oprit aici pentru împărțirea Ucrainei. El dă „Подкарпатскую Русь” (regiunea Ujgorod) Ungariei, iar Vestul Ucrainei îl transferă Poloniei. Totuși, Ucraina nu a dispărut definitiv de pe harta lui Medvedev - a rămas în granițele regiunii Kiev.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

/VIDEO/ Harta lui Lukașenko cu săgeată spre Moldova, explicată de un opozant belarus la TV8: „Tentativă de justificare”

16 iunie 2022, 12:06

Cât va mai dura războiul din Ucraina: 5 scenarii de pace pentru Putin. Cum se schimbă harta Europei

08 iunie 2022, 09:06

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram