Război în Ucraina, ziua 169: Imagini din satelit după exploziile din Crimeea. Rușii ar fi respins atacurile de la centrala Zaporojie

economic

/VIDEO/ Moldovagaz îndeamnă repetat cetățenii să nu transfere bani escrocilor care folosesc numele companiei: „Un act de fraudă”

04 august 2022, ora 12:38
Distribuie:

SA „Moldovagaz” informează că nu are nicio tangență cu pretinsul program microinvestițional de stat și posibilitatea obținerii unui venit la distanță, care este promovat în rețelele de socializare din numele întreprinderii și al Guvernului Republicii Moldova. „Aceste mesaje nu sunt altceva decât un act de fraudă și escrocherie, despre care au fost notificate forțelor de ordine”, subliniază Moldovagaz.

Întreprinderea îndeamnă persoanele fizice și antreprenorii să ignore mesajele și în niciun caz să nu transfere mijloacele financiare către aceste platforme.

TV8.md reamintește că pe 19 iulie, președintele Moldovagaz, Vadim Ceban, a spus că identitatea sa, precum și sigla companiei pe care o conduce ar fi ținta unei „escrocherii”. Mai exact, ar fi vorba despre un program de microinvestiții, care promitea venituri în urma investițiilor.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Ceban anunță că ar fi ținta unei „escrocherii”: „Este vorba despre reputația mea”. Materialele vor fi trimise PG

19 iulie 2022, 13:07

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram