Război în Ucraina, ziua 172: Mai mulți civili au fost răniți, după ce rușii ar fi bombardat Energodar. Apelul lui Papa Francisc

social

O familie de cubanezi, identificată cu acte spaniole falsificate: Ar fi achitat pentru ele 4.000 de euro

27 iulie 2022, ora 09:02
Distribuie:

Doi cubanezi sunt cercetați pentru deținere și uz de acte oficiale contrafăcute. Străinii ar fi achitat 4.000 de euro pentru patru cărți de identitate spaniole, care s-a stabilit că sunt falsificate. Cazul a fost  înregistrat în punctul de trecere a frontierei Sculeni. 

Pentru autorizarea trecerii frontierei de stat la pista de control s-a apropiat un vehicul de rută cu destinația București, România. Printre pasageri se afla o familie de cetățeni străini: soții de 31 și 35 de ani împreună cu copiii lor de 3 și 7 ani. La controlul de frontieră, aceștia s-au legitimat în baza unor cărți de identitate spaniole. Supuse verificărilor, polițiștii de frontieră au constatat că actele prezintă semne de falsificare. 

Audiați, maturii au declarat că sunt cetățeni de origine cubaneză și că au intrat în posesia actelor spaniole prin intermediul unor persoane din Grecia, contra sumei de 4.000 de euro.

Pe numele celor doi soți s-au întocmit procese verbale de constatare a faptelor ilegale. Actele au fost ridicate și transmise către laboratorul criminalistic din cadrul IGPF pentru expertiză. Cercetările continuă pentru elucidarea circumstanțelor și încadrarea juridică a faptelor. 

Cetățenii străini și-au întrerupt călătoria, fiind preluați de către reprezentanții Biroului Migrație și Azil al MAI

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

S-au pornit în Germania cu acte false: Doi moldoveni, opriți la vama Leușeni

16 iulie 2022, 12:07

Cetățeni străini, legitimați cu acte false: Un camerunez și un ucrainean, reținuți pe Aeroportul Internațional Chișinău

02 iulie 2022, 11:07

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram