Război în Ucraina, ziua 173: Parlamentul Ucrainei a prelungit Legea marțială și a mobilizării generale. Explozii la Zatoka: 3 morți și 2 răniți

social

/VIDEO/ O pisică, în familia TV8. Povestea emoționantă a Jessicăi, găsită lângă o spălătorie auto și adusă la televiziune

25 iulie 2022, ora 18:11
Distribuie:

De câteva zile, TV8 mai are o vedetă. De această dată este o... felină. Jessica, un pui de pisică, a fost găsită afară, lângă o spălătorie auto de colega noastră, Marcela Trifan. Înduioșată de situația în care s-a pomenit pisica, Marcela a adus-o în sediul televiziunii și a îngrijit-o ca la carte. 

Felina s-a dovedit a fi foarte jucăușă și, în câteva zile, a cucerit pe oricine trecea pragul la TV8. După ce primele fotografii cu pisica au făcut înconjurul internetului, tot mai mulți doritori, în special copiii, și-au dorit să se joace cu pufoasa vedetă. Urmăriți un reportaj realizat de colegii de la Iubește Viața. 

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram