/VIDEO/ Război în Ucraina, ziua 177: Bombardamente în Crimeea și alertă la Zaporojie. Exploziile ar fi avut impact psihologic major asupra lui Putin

social

Permisele de conducere ale cetățenilor din RM vor fi recunoscute și preschimbate în Bulgaria, fără examen

Foto simbol
04 august 2022, ora 15:18
Distribuie:

Cetățenii Republicii Moldova își vor putea preschimba permisele de conducere în Bulgaria fără susținerea unui examen suplimentar. Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene anunță că urmare a corespondenței diplomatice cu autoritățile bulgare au acceptat ca permisele să fie recunoscute şi preschimbate fără necesitatea de a fi susţinut un examen suplimentar.

Acest lucru este posibil grație faptului că ambele state sunt părţi la Convenția privind circulația rutieră. Autoritățile noastre continuă eforturile susținute pentru a facilita preschimbarea permiselor de conducere eliberate în Moldova în țările de reședință a diasporei.

În ultimul an, autoritățile bulgare au schimbat 226 permise de conducere emise de autoritățile Republicii Moldova şi 15 permise de conducere emise de autoritățile bulgare au fost schimbate în permise de conducere moldovene.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram