Război în Ucraina, ziua 172: Mai mulți civili au fost răniți, după ce rușii ar fi bombardat Energodar. Apelul lui Papa Francisc

externe

/VIDEO/ „Piscină în cimitir”: Trei bărbaţi s-au răcorit într-un cavou pe care l-au umplut cu apă. „A fost o baie mortală”

01 august 2022, ora 16:31
Distribuie:

Temperaturile caniculare din ultimele zile îi fac pe oameni să găsească tot felul de soluţii pentru a se răcori. Este şi cazul unor tineri din România care s-au filmat în timp ce se bălăcesc într-o piscină improvizată în cimitir, relatează observatornews.

În imaginile filmate şi distribuite apoi pe TikTok, trei bărbaţi se răcoresc într-un cavou pe care l-au umplut cu apă. Printre celelalte morminte, tinerii se scaldă de zor fiind vizibil distraţi de întreaga ispravă. Mai mult, pentru ca totul să fie făcut ca la carte, aceştia au folosit şi o melodie pe măsură care să însoțească imaginile „inedite”.

Clipul urcat pe reţelele de socializare a ajuns viral, adunând peste 82.000 de vizualizări, mii de aprecieri şi sute de comentarii. Unii utilizatori s-au amuzat pe seama imaginilor, în timp ce alţii şi-au exprimat revolta.

„Priviți cu ce invidie se uită ceilalți”, „Ar trebui totuși un pic de respect. Acel loc reprezintă ceva pentru familie şi pentru viitorul locatar”, „Odihnă plăcută!”, „Singurii din lume cu piscină in cimitir”, „Putem zice că a fost o baie mortală”, au comentat internauții.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram