Război în Ucraina, ziua 177: Explozii în Crimeea și tensiune la Zaporojie. Zelenski anunță condiția pentru negocierile de pace

auto

Ploaia amână AutoFest! Expoziția cu mașini exclusive, programată pentru acest weekend, reprogramată

FOTO: autoblog.md
29 iulie 2022, ora 15:46
Distribuie:

Dragi prieteni! Cu părere de rău suntem nevoiți să anunțăm că din cauza condițiilor climaterice neașteptate, AutoFest la Castel MIMI programat inițial pentru acest weekend, se amână și va avea loc în zilele de 20-21 august 2022 cu un program similar! Sperăm că luna lui gustar nu ne va dezamăgi!

Automobilele participante la AutoFest Castel MIMI, fiind în mare parte de colecție, inclusiv decapotabile, pot fi afectate de umezeală şi averse de ploi, în special cu grindină. Din cauza instabilității climaterice din următoarele zile, suntem nevoiți să amânăm evenimentul AutoFest la Castel MIMI pentru sfârșitul de săptămână 20-21 august 2022.

Toți proprietarii automobilelor, în special a celor exclusive, și-au reconfirmat prezența pentru perioada nouă! În plus, această amânare ne va permite să mai căutăm careva exponate interesante!

Toți doritorii de a vizita acest eveniment, care și-au procurat bilete, dar nu vor putea participa la AutoFest în luna august, pot contacta operatorul de bilete, compania iTicket – la numărul de telefon 022845500 sau printr-un mesaj la adresa Info@ticket.md, cu solicitarea de rambursare a prețului biletului.

Ne cerem scuze pentru aceste modificări într-un ultim moment, dar au fost efectuate din sincera dorință de a vă oferi un eveniment de maximă amploare!

Expoziție de mașini exclusive la o vinărie din țară: Vizitatorii vor putea vota automobilul care le-a plăcut

26 iulie 2022, 19:07

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram