Război în Ucraina, ziua 177: Explozii în Crimeea și tensiune la Zaporojie. Zelenski anunță condiția pentru negocierile de pace

externe

/VIDEO/ „Ploaie de foc” la Donețk: Imaginile dramatice ale unui atac cu muniție incendiară

24 iulie 2022, ora 14:35
Distribuie:

Un atac cu muniție incendiară, cu dispersie în aer, a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică în Donețk. Imaginile surprinse de localnici sunt dramatice, transmite HotNews.

În video se poate observa cum deasupra orașului muniția cu dispersie se aprinde și cade încet spre pământ, acoperind practic cartiere întregi și pornind mici incendii acolo unde cădeau.

Nu este clar, deocamdată, cine e responsabil de atac. Orașul Donețk este controlat de pro-ruși, dar se afla la granița unei zone disputate, cu prezența ambelor armate și unde au avut loc de-a lungul războiului atacuri din partea ambelor tabere.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Război în Ucraina, ziua 151: Rusia spune că a distrus o navă de război la Odesa. Explozii la o școală din Konstantinovka

24 iulie 2022, 13:07

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram