/VIDEO/ Război în Ucraina, ziua 177: Bombardamente în Crimeea și alertă la Zaporojie. Exploziile ar fi avut impact psihologic major asupra lui Putin

social

/FOTO/ Polonia a donat un lot de echipament medical pentru Institutul Mamei și Copilului: Valorează peste 400.000 de euro

06 august 2022, ora 15:48
Distribuie:

Polonia a donat un lot de echipament medical pentru Institutul Mamei și Copilului din Chișinău. Valoarea acestuia se ridică la 420.00 de euro. Asistența a fost alocată prin Mecanismul de protecție civilă al Uniunii Europene. 

La eveniment au participat ambasadorul Poloniei în R. Moldova, Tomasz Michał Kobzdej, șeful adjunct al Departamentului Operațiuni în cadrul Delegației UE în R. Moldova, Gintas Baranauskas, și directorul Institutul Mamei și Copilului din Chișinău, Sergiu Gladun.

Asistența include 30 de pompe de perfuzie, 50 de pompe pentru seringi, 2 ecografe, 5 electrocardiografe, 2 aparate de ventilare pulmonară, 10 monitoare de ritm cardiac, 5 paturi medicale, 4 mese de operație și 5 defibrilatoare.

TV8.md reamintește că, la începutul săptămânii, Uniunea Europeană și Organizația Mondială a Sănătății au donat țării noastre 15 vehicule moderne pentru a efectua vizite de supervizare și suport, inclusiv în procesul de vaccinare.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

ANSP a primit 15 mașini din partea OMS: Au fost distribuite echipelor din teritoriu

05 august 2022, 08:08

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram