Război în Ucraina, ziua 166: Rusia, pregătită pentru o vizită a AIEA la Zaporojie. Kievul a primit sisteme Gepard

social

/VIDEO/ Povestea emoționantă a unei refugiate aflate în RM: „Mi-a fost foarte greu să plec, toate rădăcinile, totul e acolo”

26 iulie 2022, ora 17:46
Distribuie:

O femeie refugiată din Nikolaev, care și-a găsit adăpost în țara noastră, a povestit cum a hotărât cu greu, să părăsească Ucraina. Într-o dimineață, la ora 5:00, o unitate militară a explodat, iar viața ei s-a schimbat. Spune că nu a crezut niciodată că viața ei va arăta așa.  

„În această dimineață neagră, foarte mulți oameni au murit și mai mulți au fost răniți. Mai multe sate din Nikolaev - o regiune bombardată în fiecare zi, au fost șterse de pe fața Pământului”, își aduce aminte ea.

Ca și mulți alți refugiați nu știa ce o să facă mai departe, nu știa încotro se îndreaptă și unde o să ajungă în final. 

„Am ajuns foarte greu aici, după două săptămâni de bombardamente. Mi-a fost foarte greu să plec. Toată viața mi-am petrecut-o acolo, toate rădăcinile, totul e acolo. Tu știi că acolo rămâne cineva. Nimeni, niciodată nu ar fi crezut că asta o să fie și o să dureze”, a spus femeia.

Aceasta este recunoscătoare tuturor celor din Republica Moldova „pentru susținerea oferită, pentru atenție și grijă”.

Videoclipul a fost publicat de Ministerul Afacerilor Interne, în cadrul unei campanii menite să sporească solidaritatea cu refugiații din Ucraina.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

A fost ținut ostatic de ruși timp de 90 de zile: Povestea unui băiat de 16 ani ce curăța sângele din camerele de tortură

19 iulie 2022, 22:07

Noi imagini de la Bucea! Povestea unui bărbat care a supraviețuit atacului din martie: S-a prefăcut că este mort

19 iulie 2022, 18:07

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram