/VIDEO/ Război în Ucraina, ziua 177: Bombardamente în Crimeea și alertă la Zaporojie. Exploziile ar fi avut impact psihologic major asupra lui Putin

social

Prietenii i-au dăruit un permis fals de conducere drept „suvenir”: Un bărbat, stopat la vama Otaci

03 august 2022, ora 10:15
Distribuie:

Un cetățean al Elveției a prezentat la controlul de frontieră, pe lângă documentele de călătorie, un permis de conducere falsificat care, din relatările sale, ar fi un „suvenir”. Totul s-a întâmplat pe 2 iulie, în punctul de trecere Otaci, pe sensul de ieșire din Republica Moldova.

Pentru formalitățile trecerii frontierei de stat s-a apropiat un autoturism de model Renault, la volanul căruia a fost legitimat un cetățean al Elveției de 25 de ani. 

Tânărul a prezentat în cadrul verificării documentelor două permise de conducere, care ar fi eliberate de autoritățile române și din Marea Britanie. 

Polițiștii de frontieră au observat că permisul românesc conține semne vădite de falsificare. În urma analizei acestuia cu dispozitive speciale, dar și cu suportul experților Frontex, au fost confirmate bănuielile, permisul este falsificat. 

La audieri, șoferul a relatat polițiștilor de frontieră că de fapt este un „suvenir” dăruit de prieteni, precizând că nu l-a utilizat ca document oficial. Permisul falsificat a fost ridicat și urmează să fie supus expertizei.

Cazul este cercetat în continuare de către polițiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale Nord, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și luarea măsurilor ce se impun. Bănuitul și-a continuat călătoria în calitate de șofer, având permisul britanic veridic.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Moldovean, depistat fără permis de conducere la vama Oancea: Avea interdicție de a conduce pe drumurile din România

04 iulie 2022, 15:07

Un cetățean turc, prins la frontieră cu un permis de conducere fals, deși deținea și unul autentic

01 iulie 2022, 11:07

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram