/VIDEO/ Război în Ucraina, ziua 177: Bombardamente în Crimeea și alertă la Zaporojie. Exploziile ar fi avut impact psihologic major asupra lui Putin

externe

Proprietarul Nibulon, unul dintre cei mai bogați oameni din Ucraina, ucis în bombardamentele din Nikolaev

31 iulie 2022, ora 14:56
Distribuie:

Unul dintre cei mai bogați ucraineni, Alexei Vadaturskii, a fost ucis în urma în urma bombardamentelor din timpul nopții trecute asupa Nikolaev. Autoritățile locale spun că orașul a suferit cel mai puternic atac de la începutul războiului.

A decedat și soția sa Raisa. Cei doi au fost uciși în locuința lor, a spus guvernatorul orașului, Vitalii Kim.

Alexei Vadaturskii, în vârstă de 74 de ani, deținea Nibulon, o mare companie cu afaceri în sectorul agricol.  Averea sa netă a fost estimată la peste 400 de milioane de dolari în 2021, scrie Kyev Independent, citat de Digi24.

În bombardamentele de sâmbătă noapte, au fost distruse un hotel, un complex sportiv, două școli și o benzinărie, precum și numeroase locuințe.

Nikolaev se află pe ruta principală către Odesa, principalul port al Ucrainei, și a fost în mod repetat ținta atacurilor rușilor.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram