/VIDEO/ Război în Ucraina, ziua 177: Bombardamente în Crimeea și alertă la Zaporojie. Exploziile ar fi avut impact psihologic major asupra lui Putin

social

/FOTO/ Râul Bîc va fi mai curat! Nămolul este evacuat, iar teritoriul din preajmă - amenajat. Cât costă lucrările

03 august 2022, ora 14:15
Distribuie:

Râul Bîc va prinde viață! În zona albiei râului, pe segmentul dintre străzile Petru Rareș și bulevardul Grigore Vieru se desfășoară activități de evacuare a nămolului acumulat în rezultatul lucrărilor de consolidare a albiei, în amonte. Despre asta informează Primăria Municipiului Chișinău.

Totodată, continuă lucrările de consolidare a malurilor râului. În prezent, este depășită gura de deversare a râulețului Talpa Gâștei și se intervine înspre podul din strada Mihai Viteazul.

Mai sunt necesare intervenții pe o suprafață de 250 de metri liniari.

Valoarea lucrărilor de consolidare a albiei râului Bîc, desfășurate pe parcursul anului curent, este de circa 7,5 milioane de lei. Banii necesari pentru lucrări sunt alocați din sursele Fondului Ecologic Național și din bugetul municipal.

De asemenea, în preajma râului Bîc se desfășoară lucrări curente de salubrizare și de amenajare a teritoriului. 

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram