Război în Ucraina, ziua 177: Explozii în Crimeea și tensiune la Zaporojie. Zelenski anunță condiția pentru negocierile de pace

externe

/VIDEO/ Rușii au bombardat din nou podul de la Zatoka și au lăsat urme dezastruoase. Zelenski: „Teroriștii au vrut să tragă”

26 iulie 2022, ora 11:54
Distribuie:

În dimineața zilei de marți, 26 iulie, portul Odesa a fost lovit din nou de rachete rusești. Una dintre ținte a fost podul de la Zatoka de peste Nistru. Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, i-a numit pe ruși „teroriști” și a subliniat că Rusia a atacat în timp ce oamenii încă dormeau.

„Dimineața. Un sat obișnuit din Zatoka. Oamenii s-au odihnit și au trăit. Doar au trăit. Fără baze, fără trupe. Doar că teroriștii din Federația Rusă au vrut să tragă. Vor fi responsabili pentru tot. Toți. Fiecare „eliberator” care distruge viețile noastre”, a scris liderul ucrainean pe Instagram.

Zelenski a publicat și un videoclip, în care arată consecințele dezastruoase ale atacului rusesc asupra stațiunii Zatoka. Se pot observa locuințe distruse și copaci doborâți. Casele avariate erau cuprinse de fum și flăcări. 

TV8.md reamintește că rușii au atacat podul de la Zatoka și pe 26 aprilie 2022. Ca urmare, podul a fost avariat, iar traficul rutier din regiune a fost sistat.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Podul de la Zatoka a fost avariat în urma unui atac cu rachete: Traficul a fost suspendat

26 aprilie 2022, 14:04

Război în Ucraina, ziua 153: Rușii au lovit din nou cu rachete Odesa. Portul din Nikolaev a fost atacat

26 iulie 2022, 10:07

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram