Război în Ucraina, ziua 169: Imagini din satelit după exploziile din Crimeea. Rușii ar fi respins atacurile de la centrala Zaporojie

politic

Sandu a avut o întrevedere cu congresmanul american Eric M. Swalwell: „SUA ne vor ajuta în depășirea actualelor crize”

03 august 2022, ora 12:30
Distribuie:

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut o întrevedere cu congresmenul american Eric M. Swalwell. Cei doi au discutat despre situația de securitate din regiune, despre relațiile moldo-americane și despre cooperarea bilaterală.

Potrivit notei informative remise de Președinție, șefa statului a subliniat importanța sprijinului de care a beneficiat Moldova din partea SUA pe parcursul anilor atât pentru consolidarea instituțiilor democratice, cât și pentru dezvoltarea economică. 

„Președinta și-a exprimat speranța că Statele Unite ne vor ajuta și în depășirea actualelor crize economice și energetice, amplificate de războiul din Ucraina”, se arată în comunicat.

Congresmenul Eric M. Swalwell a apreciat eforturile autorităților de a realiza reformele-cheie, a combate corupția și a apropia țara de Uniunea Europeană, și ne-a asigurat de sprijinul Statelor Unite în acest demers.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram