Război în Ucraina, ziua 172: Mai mulți civili au fost răniți, după ce rușii ar fi bombardat Energodar. Apelul lui Papa Francisc

social

/FOTO/ Scăldatul face noi victime! O fată de 15 ani s-ar fi înecat în apele Prutului. Scafandrii caută corpul de 24 de ore

Foto: IGSU
29 iulie 2022, ora 13:11
Distribuie:

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) informează că de mai bine de 24 de ore, scafandrii din raionul Ungheni încearcă să recupereze corpul unei fete de 15 ani care s-ar fi înecat  apele Prutului, în seara zilei de 28 iulie, 

Potrivit reprezentanților IGSU, corpul minorei încă nu a fost găsit de scafandri până la această oră.

„Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat în jurul orei 18:21. Potrivit primelor informații fata a intrat în apă să se scalde însoțită de mai mulți prieteni. Ceilalți minori au ieșit, însă fata nu a mai fost văzută. Imediat la fața locului au intervenit salvatorii pentru efectuarea lucrărilor subacvatice”, precizează IGSU.

Pe parcursul serii de joi, scafandrii au realizat mai multe căutări, însă corpul neînsuflețit al minorei nu a fost găsit. Prin urmare, lucrările de căutare au fost suspendate pe parcursul nopții și reluate începând cu dimineața zilei de vineri, 29 iulie.

„Salvatori a reluat căutările subacvatice, însă până la această oră corpul minorei nu a fost depistat. Acțiunile scafandrierilor continuă. Circumstanțele cazului sunt cercetate de organele de drept”, mai precizează IGSU.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență de la începutul anului și-au pierdut viața în bazinele acvatice peste 37 de persoane, inclusiv minori.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram