Război în Ucraina, ziua 169: Imagini din satelit după exploziile din Crimeea. Rușii ar fi respins atacurile de la centrala Zaporojie

social

/VIDEO/ Schemă de contrabandă cu circa 4 milioane de țigări, descoperită la frontiera română: Unde le-a ascuns un bărbat

01 august 2022, ora 12:34
Distribuie:

Un bărbat, în vârsta de 38 de ani din Republica Moldova, a fost reținut pentru 72 de ore, la ieșirea din țară, prin Vulcănești. Acesta ar fi ascuns, într-o remorcă, peste 3,8 milioane de țigări de diferite mărci comerciale și cu timbru de acciz autohton.

Schema de contrabandă a fost deconspirată de Poliția de Frontieră de comun cu ofițerii INI, Procurorii PCCOCS și Serviciul Vamal. 

Camionul cu remorcă este înregistrat în România. Acesta avea o ușă sigilată, așa cum camionul se afla în tranzit - spațiu în care fusese camuflată marfa de contrabandă. Camionul a intrat în Moldova prin Giurgiulești, duminică, 31 iulie.

În cadrul audierii, șoferul a refuzat să colaboreze cu echipa de investigație și a evitat să facă declarații. 

În ceea ce privește marfa și mijlocul de transport, acestea au fost confiscate până la luarea unei decizii pe caz.

În continuare, autoritatea de investigație întreprinde tot spectrul de măsuri necesare pentru stabilirea tuturor persoanelor implicate în comiterea infracțiunii. Urmează ca procurorii PCCOCS să determine necesitatea aplicării arestului preventiv asupra bărbatului reținut, care pentru perioada urmăririi penale se prevalează de prezumpția nevinovăției, potrivit legii.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Doi bărbați, printre care un fost angajat al INSP, trimiți în judecată pentru contrabandă cu țigări: Unde le-au ascuns

29 iulie 2022, 15:07

A ascuns 290 de pachete de țigări în valiză și s-a pornit spre Marea Britanie: Tânărul s-a ales cu amendă

27 iulie 2022, 08:07

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram