Război în Ucraina, ziua 169: Imagini din satelit după exploziile din Crimeea. Rușii ar fi respins atacurile de la centrala Zaporojie

politic

/FOTO/ Scrisoare din închisoare. Tauber îi mulțumește lui Voronin și PCRM: „Ați demonstrat calitatea unui adevărat patriot”

03 august 2022, ora 12:52
Distribuie:

Deputata Partidului „ȘOR”, Marina Tauber, a trimis o nouă scrisoare de mână din penitenciar. De această dată, îi mulțumește Partidului Comuniștilor și lui Vladimir Voronin pentru susținere și pentru că au semnat garanții personale pentru ea.

„În contextul evenimentelor fără precedent, din numele Președintelui nostru Ilan Șor, precum și din numele tuturor colegilor din Partid și, bineînțeles, din numele meu personal, îi aducem mulțumiri, în mod deosebit, domnului Vladimir Nicolaevici Voronin și colegilor din Partidul Comuniștilor din Republica Moldova, pentru susținerea și omenia de care dau dovadă”, a scris Tauber.

Deputata a venit cu laude la adresa liderului comunist.

„În această neplăcută și sumbră etapă din activitatea noastră, precum și din viața noastră, dumneavoastră, domnule Voronin, ați demonstrat, ca de fiecare dată, înțelepciune, omenie, profesionalism, calitatea unui adevărat Patriot și pur și simplu că sunteți un om de treabă, care întotdeauna empatizează cu problemele altcuiva și care nu stă deoparte”, menționează Tauber, în scrisoarea trimisă prin intermediul avocaților.

Totodată, Marina Tauber a mulțumit comuniștilor, pentru că au expediat în adresa Curții de Apel Chișinău garanții personale, în care dau asigurări că Tauber nu se va eschiva de la urmărirea penală. 

„Stimați colegi deputați din Partidul Comuniștilor! Vă mulțumesc, tuturor, foarte mult pentru că ați semnat și ați expediat în adresa instanței de judecată garanții personale pentru mine. Chiar dacă decizia nu a fost în favoarea noastră, eforturile și sprijinul Dumneavoastră valorează enorm”, a subliniat deputata.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Comuniștii, de partea lui Tauber! Au semnat, alături de colegii de la Șor, garanții personale pentru deputată

01 august 2022, 16:08

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram