Război în Ucraina, ziua 173: Explozii la Zatoka: 3 morți și 2 răniți. Rusia dă acordul ca experții AIEA să meargă la centrala din Zaporojie

economic

Se întărește securitatea pe Aeroport: Patrule ale Poliției de Frontieră, IGP și INSP vor asigura paza și protecția

29 iulie 2022, ora 16:33
Distribuie:

Poliția de Frontieră a Republicii Moldova anunță noi măsuri de protecție și prevenție în incinta și proximitatea Aeroportului Internațional Chișinău, în contextul multiplelor alerte cu bombă din ultimele zile. Prin urmare, începând de vineri, 29 iulie, ora 16:00, patrule ale Poliției de Frontieră, IGP, INSP și IGC vor asigura paza și protecția Aeroportului, precum și a proximității acestuia.

„Măsura a fost decisă ca urmare a incomodității create pasagerilor, perturbării orarului de zbor, aglomerării aeroportului, toate fiind din cauza alarmelor false cu explozive repetate. Totodată, precizăm că vor fi instituite măsuri suplimentare cu privire la protejarea pasagerilor și a personalului din aeroport, care vor fi aplicate gradual”, mai precizează Poliția de Frontieră.

Măsurile vor fi date publicității pe toate canalele de informare în masă, astfel încât cetățenii să ajungă în timp util la zborul planificat și să călătorească în siguranță.

TV8.md reamintește că cea mai recentă alertă cu bombă a fost în dimineața zilei de 29 iulie. În urma verificărilor efectuate de către specialiști s-a constatat că alerta a fost falsă.

Din cauza alertelor cu bombă zborurile de pe și spre aeroportul de la Chișinău au fost date peste cap, iar multe curse aeriene au fost anulate, iar altele - amânate. 

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Alertele cu bombă sărăcesc companiile aeriene: Plătesc despăgubiri de sute de mii de euro

28 iulie 2022, 21:07

Zborurile, date peste cap din cauza alertelor cu bombă! Unele aeroporturi refuză să accepte aterizări în afara orarului

28 iulie 2022, 12:07

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram