/VIDEO/ Război în Ucraina, ziua 177: Bombardamente în Crimeea și alertă la Zaporojie. Exploziile ar fi avut impact psihologic major asupra lui Putin

social

Și-ar fi ucis în bătaie mama: La câți ani de închisoare a fost condamnat un bărbat din Capitală

01 august 2022, ora 13:05
Distribuie:

Un bărbat de 37 de ani, originar din Chișinău, a fost condamnat la 14 ani de închisoare, pentru că și-ar fi ucis în bătaie mama. Mai exact, bănuitul a fost acuzat de faptul că a încălcat în două cazuri ordonanța de protecție a victimei violenței în familie, emisă de Judecătoria Chișinău, sediul Centru, prin care a fost obligat de a părăsi locuința comună cu mama sa, din sectorul Botanica al Capitalei, precum și de a sta departe de locul aflării victimei, excluzând orice contact cu aceasta pe un termen de trei luni.

Prin urmare, în seara zilei de 30 decembrie 2021, bărbatul a încălcat din nou ordonanța de protecție a victimei violenței în familie, a venit la domiciliul mamei sale, pe care a agresat-o fizic, aplicându-i mai multe lovituri peste corp cu pumnii și cu o furculiță de bucătărie, cauzându-i victimei leziuni corporale ce prezintă pericol pentru viață.

Victima s-a aflat timp de trei luni în Instituția Medico-Sanitară Publică Institutul Medicină de Urgență, în stare extrem de gravă, unde a și decedat.

Instanța de judecată a menținut aceiași măsura preventivă sub formă de arest preventiv aplicat în privința inculpatului, până la intrarea sentinței în vigoare.

Sentința nu este definitivă și poate fi contestată cu apel în termen de 15 zile la Curtea de Apel Chișinău.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Un bărbat din Fălești, trimis în judecată pentru că şi-a omorât vecina, după care i-a dat foc

04 iulie 2022, 11:07

Și-a omorât propriul soț, ajutată de amant: Femeia, trimisă în judecată. Câți ani de închisoare riscă

30 iunie 2022, 10:06

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram