Război în Ucraina, ziua 172: Mai mulți civili au fost răniți, după ce rușii ar fi bombardat Energodar. Apelul lui Papa Francisc

externe

Simptomele de COVID-19 ale lui Joe Biden au dispărut aproape complet: Ce spune medicul președintelui

25 iulie 2022, ora 22:00
Distribuie:

Simptomele de COVID ale preşedintelui american Joe Biden s-au remis „aproape complet”, a dat asigurări medicul său luni, 25 iulie, într-un comunicat. Casa Albă a anunțat joia trecută că Joe Biden s-a îmbolnăvit de COVID-19.

„Întrebat fiind, la momentul de față, (Biden) a menţionat doar o congestie nazală reziduală şi o minimă răguşeală”, a afirmat Kevin O'Connor, medicul de la Casa Albă, potrivit comunicatului citat de Reuters, preluată de Agerpres.

O'Connor a afirmat în weekend că tusea şi durerile corporale resimţite de Biden s-au diminuat şi acesta nu se mai confruntă cu nicio greutate în respiraţie. Luni, el a reiterat că plămânii preşedintelui sunt „curaţi”, tensiunea și nivelul de oxigen sunt normale, iar președintele răspunde bine la tratament.

Joe Biden a fost testat pozitiv cu coronavirus joia trecută. Casa Albă a încercat să dea asigurări că şeful statului poate lucra şi bolnav fiind, iar joi a dat publicităţii o înregistrare video în care acesta le transmite americanilor că se simte bine. Vineri, el a participat la reuniuni virtuale cu personalul Casei Albe.

În weekend preşedintele nu a avut evenimente publice şi planurile de deplasări din prima parte a acestei săptămâni au fost amânate, dar mai târziu luni Biden avea prevăzute întâlniri online cu şefi de companii şi lideri sindicali, în cadrul eforturilor administraţiei de a susţine industria semiconductorilor.

Biden și-a încheiat vizita în Arabia Saudită: Cu cât a promis creșterea capacității de extracție a petrolului

16 iulie 2022, 21:07

Casa Albă: Biden a avut o întrevedere în Arabia Sudită cu premierul din Irak

16 iulie 2022, 14:07

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram