Război în Ucraina, ziua 169: Imagini din satelit după exploziile din Crimeea. Rușii ar fi respins atacurile de la centrala Zaporojie

social

/VIDEO/ Ultima oră! Guvernul a aprobat prelungirea stării de urgență pentru încă două luni: Decizia finală o va lua Parlamentul

27 iulie 2022, ora 15:21
Distribuie:

Guvernul a aprobat prelungirea cu încă două luni a stării de urgență pe întreg teritoriul țării, în contextul războiului din Ucraina. Proiectul a fost votat după ce ministra Afacerilor Interne, Ana Revenco, a propus includerea acestuia pe ordinea de zi a ședinței de miercuri, 27 iulie.

Prin urmare, solicitarea urmează a fi examinată și aprobată de către Parlament.

„Persistă riscurile, am văzut și atacurile cu rachete din regiunea Odesa din ultimele zile, este o situație foarte gravă și riscurile continuă să fie foarte mari din perspectiva fluxului de refugiați, de mărfuri, din perspectiva securității energetice, am văzut noutăți nu prea bune în privința livrărilor din Europa”, a explicat prim-ministra Natalia Gavrilița.

Pe 23 iunie, Parlamentul a prelungit starea de urgență cu 45 de zile.

TV8.md reamintește că pe 27 februarie, Parlamentul a instituit stare de urgență în Republica Moldova pentru 60 de zile, în contextul războiului din Ucraina. Pentru au votat 88 de deputați!

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Ultima Oră! Votat în Parlament: Starea de urgență în Republica Moldova, prelungită cu 45 de zile

23 iunie 2022, 12:06

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram