Război în Ucraina, ziua 177: Explozii în Crimeea și tensiune la Zaporojie. Zelenski anunță condiția pentru negocierile de pace

social

/VIDEO/ Un autocar cu 62 de moldoveni la bord, care venea din Portugalia, a luat foc pe o autostradă din Franța

Foto: france3-regions
27 iulie 2022, ora 16:53
Distribuie:

Un autocar cu 62 de moldoveni la bord, care se întorcea din Portugalia în Republica Moldova, a luat foc pe o autostradă din Franța. Potrivit presei franceze, nu au fost înregistrate victime, însă bagajele și bunurile pasagerilor au ars în totalitate. 

Tragicul incident a avut loc luni, 25 iulie, pe șoseaua de centură Lyon. Potrivit informațiilor preliminare, incendiul ar fi pornit de la remorca autocarului, care din motive necunoscute a luat foc.

Imediat ce a fost observat fumul, autocarul a staționat, iar pasagerii au fost evacuați. Pompierii au fost mobilizați, iar în scurt timp flăcările au fost stinse.

Contactați de echipa TV8, reprezentanții Ministerului de Externe al Republicii Moldova, ne-au confirmat că nimeni nu a avut de suferit, iar cetățenii moldoveni au fost cazați temporar la un gimnaziu din localitatea unde s-a produs incendiul. 

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram