Război în Ucraina, ziua 177: Explozii în Crimeea și tensiune la Zaporojie. Zelenski anunță condiția pentru negocierile de pace

social

Un tânăr, condamnat la închisoare pentru trafic de droguri. Au fost ridicate substanțe halucinogene

01 august 2022, ora 11:54
Distribuie:

Un tânăr de 26 de ani, membru al unui grup criminal organizat, a fost condamnat la 7 ani și 4 luni de închisoare pentru trafic de droguri în proporții deosebit de mari. Acesta urmează să își ispășească pedeapsa într-un penitenciar de tip închis. 

Procurorii au solicitat, iar instanța a dispus, confiscarea în folosul statului a sumelor de bani provenite din „afacerea” ilegală a inculpatului, ridicate de oamenii legii la percheziții: peste 8.000 lei, 4.000 euro și 1.200 dolari americani. Totodată, instanța a dispus și achitarea de către inculpat a cheltuielilor de judecată de circa 20.000 lei.

De asemenea, tânărul are interdicția de ocupare a funcțiilor legate de gestionarea medicamentelor și drogurilor pentru un termen de 5 ani. 

În privința celor peste 245 pliculețe cu droguri sintetice periculoase de tip Alfa PVP (cristale albe sau roz, denumite „sare”, care pot provoca paranoia sau halucinații ce pot duce la automutilarea consumatorului) ridicate de la inculpat, precum și alte zeci de pliculețe pe care acesta le plasase în ascunzișuri, pentru preluarea lor de către clienți, instanța de judecată a dispus ca acestea să fie nimicite.

În ceea ce privește alți membri ai grupului criminal organizat, investigațiile continuă, în vederea stabilirii acestora și tragerii lor la răspundere penală.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram