Război în Ucraina, ziua 169: Imagini din satelit după exploziile din Crimeea. Rușii ar fi respins atacurile de la centrala Zaporojie

social

/FOTO/ Val de alerte cu bombă la Bălți: Se presupune că cel puțin 10 locații ar fi minate

25 iulie 2022, ora 20:14
Distribuie:

Forțele de ordine din Bălți au fost puse pe jar de mai multe alerte cu bombă. Preliminar, ar fi vorba despre minim zece locații, printre care Consulatul General al României la Bălți, Consulatul Ambasadei Ucrainei, câteva licee și puncte comerciale din municipiu, notează nordnews.

Tot luni, 25 iulie, alerte cu bombă au fost anunțate în zeci de instituții din Chișinău și Comrat. Potrivit unui mesaj transmis pe o adresă de email a organelor de drept, „teroriștii” (așa-zisa organizație „Dirlewanger Legion”) susțin că ar fi plasat obiecte explozibile în 43 de locații din Republica Moldova, 13 – la Bălți, 23 – la Chișinău și 7 – la Comrat.

Autorii mesajului cer ca Republica Moldova să atace regiunea transnistreană, Ucraina și România, dar și să renunțe la statutul de țară neutră și statutul de candidat la aderarea la Uniunea Europeană.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Din nou alertă cu bombă la aeroport! Sute de oameni, evacuați de urgență. Orarul zborurilor, dat peste cap

25 iulie 2022, 16:07

Poliția îndeamnă cetățenii la calm după valul de alerte cu bombă. Mai multe persoane suspecte au fost identificate

21 iulie 2022, 22:07

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram