Război în Ucraina, ziua 177: Explozii în Crimeea și tensiune la Zaporojie. Zelenski anunță condiția pentru negocierile de pace

social

/VIDEO/ Alerta cu bombă la Aeroportul Chișinău este falsă

04 august 2022, ora 12:57
Distribuie:

Alertele cu bombă continuă pe Aeroportul Internațional Chișinău. Oamenii legii au fost anunțați cu puțin timp în urmă că aeroportul ar fi minat. Polițiștii au primit un mesaj pe e-mail, în care se comunica că ar fi minată zona, însă, în urma verificărilor, s-a dovedit că alerta este falsă.

Potrivit ofițerei de presă, Mariana Bețivu, la fața locului s-au deplasat serviciile specializate care fac verificări, iar zona a fost încercuită.

Prin intermediul „Trimite-ne o știre”, la adresa TV8.md au venit mai multe filmulețe video cu oamenii care sunt evacuați.

TV8.md reamintește că începând de sâmbătă, 30 iulie, au fost instalate dispozitive speciale de intrare în Aeroportul Internațional Chișinău, iar mecanismul e funcțional începând de duminică, 31 iulie.

Totodată, de vineri, 29 iulie, ora 16:00, patrule ale Poliției de Frontieră, IGP, INSP și IGC asigură paza și protecția Aeroportului, precum și a proximității acestuia.

Din cauza alertelor false cu bombă, zborurile de pe și spre aeroportul de la Chișinău au fost date peste cap, iar multe curse aeriene au fost anulate, iar altele - amânate. 

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Poliția confirmă că a identificat unul din autorii alertelor cu bombă: „Este cercetat de organul de urmărire penală”

26 iulie 2022, 14:07

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram