/VIDEO/ Război în Ucraina, ziua 177: Bombardamente în Crimeea și alertă la Zaporojie. Exploziile ar fi avut impact psihologic major asupra lui Putin

social

/VIDEO/ Bărbatul înarmat cu un cuțit care ar fi încercat să deposedeze un șofer de automobil, reținut pentru 72 de ore

03 august 2022, ora 10:20
Distribuie:

Bărbatul înarmat cu un cuțit, care ar fi amenințat trecătorii și un șofer în trafic, pe care a încercat și să-l deposedeze de automobil, a fost reținut pentru 72 de ore pentru comiterea unui atac tâlhăresc. Detalii despre caz ne-a oferit ofițera de presă, Natalia Stati, care a precizat că bărbatul are 33 de ani.

„În jurul orei 17:30, angajații BPRO în timp ce patrulau pe strada Ismail, au fost stopați de către trecători care au solicitat ajutorul polițiștilor, pentru a imobiliza un individ agresiv. Acesta avea un cuțit în mână cu care a amenințat mai mulți trecători. Bărbatul a amenințat și un șofer în trafic, l-a coborât din automobil și a urcat la volanul acestuia”, a precizat Natalia Stati pentru echipa TV8.md.

În urma incidentului, bărbatul a fost imobilizat, iar la fața locului s-a deplasat grupa operativă a Inspectoratului de Poliție Centru, pentru documentare acțiunilor.

„Bărbatul a fost escortat la Inspectorat pentru audieri, iar pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală în conformitate cu prevederile Codului penal art.287 ,,Huliganism”. Toate circumstanțele urmează a fi stabilite”, a mai precizat ofițera de presă.

TV8.md reamintește că incidentul a avut loc în marți seară, 2 august, pe strada Ismail. Bărbatul i-ar fi amenințat cu cuțitul și pe trecători. A fost reținut de un echipaj BPRO chemat de către martorii oculari.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Scene violente în centrul Capitalei: Un individ înarmat cu un cuțit a pus pe jar trecătorii și polițiștii

02 august 2022, 20:08

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram