Război în Ucraina, ziua 172: Mai mulți civili au fost răniți, după ce rușii ar fi bombardat Energodar. Apelul lui Papa Francisc

diaspora

/VIDEO/ Momentul în care microbuzul cu moldoveni se ciocnește cu o camionetă: 5 concetățeni, internați în spital

Foto: Captură ecran/ Comuna Lițcani
04 august 2022, ora 11:44
Distribuie:

Momentul în care microbuzul în care se aflau cetățeni moldoveni se ciocnește violent cu o camionetă, în sensul giratoriu de la intrarea în Leţcani, Iași, a fost surprins de camerele de supraveghere. Din imagini se poate observa cum microbuzul cu moldoveni a intrat în sensul giratoriu fără să se asigure și s-a izbit în vehicul.

Contactați de echipa TV8.md, reprezentanții Ministerului de Externe ne-au comunicat că în urma accidentului nouă persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, dintre care cinci sunt cetățenii moldoveni.

„Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene, prin intermediul Consulatului general al Republicii Moldova la Iași, s-a autosesizat în legătură cu producerea, în dimineața zilei de 4 august, a unui accident rutier cu implicarea unui microbuz la bordul căruia se aflau și cetățeni din Republica Moldova.

În urma acestuia nouă persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, printre care 5 victime au fost identificați ca cetățeni ai Republicii Moldova. Potrivit medicilor, aceștia sunt conștienți și se află într-o stare stabilă. Consulatul general al țării noastre la Iași este în contact cu autoritățile locale, fiind disponibil de a întreprinde toate acțiunile consulare care se impun”, precizează ministerul de Externe.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Accident grav la Iași: Ar fi implicat un microbuz cu cetățeni din Republica Moldova

04 august 2022, 10:08

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram