/VIDEO/ Război în Ucraina, ziua 177: Bombardamente în Crimeea și alertă la Zaporojie. Exploziile ar fi avut impact psihologic major asupra lui Putin

social

/VIDEO/ UPDATE: Alerta cu bombă la Aeroportul Internațional Chișinău s-a dovedit a fi falsă

30 iulie 2022, ora 18:34
Distribuie:

UPDATE: Alerta cu bombă la Aeroportul Internațional Chișinău s-a dovedit a fi falsă. În urma verificărilor efectuate de către specialiști, nu au fost depistate obiecte sau substanțe explozibile.

Alertele cu bombă continuă și în weekend. Oamenii legii au fost anunțați cu puțin timp în urmă că Aeroportul Internațional Chișinău ar fi minat. Prin urmare, toate persoanele care se aflau în interiorul instituției au fost evacuate, iar înregistrarea pasagerilor a fost stopată.

Potrivit ofițerei de presă, Mariana Bețivu, la fața locului s-au deplasat serviciile specializate care fac verificări, iar zona a fost încercuită.

Prin intermediul „Trimite-ne o știre”, la adresa TV8.md au venit mai multe filmulețe video cu oamenii care sunt evacuați.

Alerta cu bombă vine la scurt timp după ce Poliția de Frontieră a anunțat noi măsuri de securitate. Prin urmare, începând de sâmbătă, 30 iulie, vor fi instalate dispozitive speciale de intrare în Aeroportul Internațional Chișinău, iar mecanismul va fi funcțional începând cu ziua de duminică, 31 iulie.

Totodată, începând de vineri, 29 iulie, ora 16:00, patrule ale Poliției de Frontieră, IGP, INSP și IGC asigură paza și protecția Aeroportului, precum și a proximității acestuia.

Cea mai recentă alertă cu bombă a fost în dimineața zilei de 29 iulie. În urma verificărilor efectuate de către specialiști s-a constatat că alerta a fost falsă.

Din cauza alertelor cu bombă zborurile de pe și spre aeroportul de la Chișinău au fost date peste cap, iar multe curse aeriene au fost anulate, iar altele - amânate. 

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Se întărește securitatea pe Aeroport: Patrule ale Poliției de Frontieră, IGP și INSP vor asigura paza și protecția

29 iulie 2022, 16:07

În Aeroportul Chișinău vor fi instalate dispozitive speciale de intrare: Spațiul de parcare va fi reorganizat

30 iulie 2022, 10:07

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram