Război în Ucraina, ziua 166: Rusia, pregătită pentru o vizită a AIEA la Zaporojie. Kievul a primit sisteme Gepard

politic

/VIDEO/ Voronin, subiect de discuție în Parlament. Grosu: „Să nu intrăm în polemică. O să intre în istorie ca tata mafiei”

29 iulie 2022, ora 11:55
Distribuie:

Fostul șef de stat, comunistul Vladimir Voronin, a devenit subiect de discuție în cadrul ședinței Parlamentare de vineri, 29 iulie. După ce joi, deputatul PAS, Radu Marian a declarat că „Voronin doarme la propriu la ședințe”, deputatul Corneliu Furculiță i-a luat apărarea și le-a cerut colegilor să dea dovadă de respect.

„Colegi, puțină liniște. Vreau să fac o remarcă la o obiecție care a fost adusă unui coleg de partid din fracțiune, domnului Vladimir Voronin. Vreau să spun că trebuie de apreciat ce a făcut omul acesta pe parcursul anilor a fost unul din cei mai buni președinți de țară. Eu am să țin minte și voi tot o să țineți minte când până la venirea dumnealui în calitate de președinte și noi și agenții economici am mers pentru hotărârea unor întrebări la anumiți oameni în lege și primeam refuzuri. Ne trimiteau la hoții în lege...

Pentru că nu am avut posibilitatea, vreau să îi spun mulțumiri nemijlocite pentru că s-a răfuit cu toți acei hoți în lege și după el, întrebările și litigiile se hotărau de către omenii legii. De aceea veți respecta unele personalități care au dus un raport foarte mare pentru consolidarea Republicii Moldova”, a declarat deputatul Blocului Comuniștilor și Socialiștilor (BCS), Corneliu Furculiță.

În replică, președintele Parlamentului, Igor Grosu, i-a aminti de un banc.

„Stimate coleg, eu vreau să vă spun că după aia era un banc în țara Republica Moldova. Muncea numai unu în țara aceasta. Numai unul săraca muncea, numai Oleg. Haideți să nu intrăm în polemică. Ce pleiadă de specimeni a adus în politică stimatul coleg... Haideți vă rog să ne concentrăm. Toți bandiții i-a adus în politică. O să intre în istorie ca tata mafiei”, a declarat Igor Grosu.

TV8.md reamintește că, în cadrul ședinței plenare de joi 28 iulie, deputatul PAS, Radu Marian, a criticat dur opoziția pentru că nu condamnă războiul din Ucraina și pentru că au ales să părăsească ședința înainte de a se examina proiectul privind prelungirea stării de urgență cu 60 de zile pe întreg teritoriul țării. 

De critici nu a scăpat nici fostul președinte Vladimir Voronin, despre care deputatul PAS a declarat că „doarme la modul propriu la ședințe”.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram