Război în Ucraina, ziua 177: Explozii în Crimeea și tensiune la Zaporojie. Zelenski anunță condiția pentru negocierile de pace

social

Zborurile, date peste cap din cauza alertelor cu bombă! Unele aeroporturi refuză să accepte aterizări în afara orarului

28 iulie 2022, ora 12:20
Distribuie:

Zborurile de pe și spre aeroportul de la Chișinău sunt date peste cap din cauza numeroaselor alerte cu bombă din ultimele săptămâni. Din cauza haosului creat, multe curse aeriene sunt anulate, iar altele - amânate. Zborurile operate de Air Moldova, de exemplu, se rețin zilnic la sol câte 4-6 ore.

Iar asta nu e tot! Unele aeroporturi de destinație refuză să accepte aterizarea aeronavelor noastre în afara orarului stabilit. „Anularea și reținerea zborurilor NU este o măsură acceptabilă de companie, este o consecință inevitabilă a terorizării la care suntem supuși în ultimele săptămâni”, potrivit Air Moldova.

Bunăoară, joi, 28 iulie, se rețin zborurile operate de Air Moldova din și spre București, Paris și Verona, iar un zbor spre Londra a fost anulat. 

„Aeroportul Stansted nu acceptă aterizarea și decolarea acestui zbor în afara orarului stabilit”, explică reprezentanții companiei Air Moldova. 

Pasagerii cursei anulate spre și din Londra pot beneficia de opțiunile propuse de companie sau pot solicita rambursarea totală la locul procurării biletului. Potrivit Air Moldova, întârzierile de zbor vor cauza alte rețineri în lanț și pe parcursul următoarelor zile, de aceea, compania îi îndeamnă pe pasageri să urmărească periodic statutul zborului pe www.airport.md și www.airmoldova.md.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram