Război în Ucraina, ziua 221: Mesaj optimist de la Zelenski, cadou din Germania și convoi atacat. UE: "Rusia e pe cale să piardă"

sport

Sunt sau nu bilete? Mii de fani nu pot procura tichete de intrare la meciul Sheriff - Manchester United

08 septembrie 2022, ora 16:21
Distribuie:

A fost nebunie totală astăzi în momentul în care s-a dat start vânzărilor de bilete la meciul Sheriff - Manchester United. Platforma Federației Moldovenești de fotbal a căzut din punct de vedere tehnic, iar fanii nu și-au putut ascunde nemulțumirea pe site-urile de socializare. 

Mii de fani care au dorit să cumpere bilete la meciul Sheriff - Manchester United pur și simplu nu au putut efectua nicio tranzacție financiară la ora 14:00 când s-a dat startul vânzărilor. 

Platforma online tickets.fmf.md a picat din punct de vedere tehnic, iar ulterior Federația de profil a anunțat că se va încerca repornirea vânzărilor la ora 16:00, iar nici la această oră site-ul nu funcționează.

Suporterii moldoveni și-au exprimat indignarea pe site-urile de socializare cu variate comentarii: „Un ceas de nervi.....cu platforma voastră”, ”Nu aveti nici un pic de respect pentru fanii fotbalului din Moldova, ca de obicei faceti totul invers, doar in interesele voastre, „Fail în 1 minut. Chiar și cei ce s-au logat mai devreme de 14:00 nu au reușit. Rușinos și dubios fail”,  ”Ora 16:01, Ronaldo se tot chinuie să acceseze Tickets.fmf.md” sunt câteva din comentariile internauților. 

Nu se cunoaște la această oră câte bilete s-au vândut sau mai sunt disponibile, cert este faptul că pe platforma de vânzare a biletelor din Transnistria nu mai sunt locuri libere. 

Între 400 și 1600 de lei a fost stabilit prețul biletelor la meciul Sheriff - Manchester United va avea loc pe 15 septembrie la Chișinău. 

Prețurile biletelor la meciul Sheriff Tiraspol - Manchester United, stabilite: Când și unde pot fi cumpărate

07 septembrie 2022, 14:09

Legendarul Cristiano Ronaldo ar putea veni la Chișinău: Sheriff Tiraspol se va duela cu Manchester United

26 august 2022, 15:08

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

sport

/VIDEO/ Moldova a obținut aurul la un turneu internațional de gimnastică ritmică: Marea problemă a sportivelor care au învins Franța

29 septembrie 2022, ora 22:06
Distribuie:

Țara noastră este plină de talente în proba gimnastică ritmică. Sportivele Școlii Sportive a Rezervelor Olimpice au urcat pe prima treaptă a podiumului la un turneu internațional care a avut loc în Spania. Marea problemă a gimnastelor noastre este că nu au o sală personală unde să se antreneze, ele fiind nevoite să se pregătească de competiții în sala luptelor greco-romane. 

Pe piesa „Trenulețul” a formației Zdob și Zdub și frații Advahov, tinerele noastre gimnaste cu vârste cuprinse între 8 și 10 ani au evoluat în premieră la un turneu internațional în Spania în această lună în orașul Figueres. 

În proba de ansamblu, talentatele sportive de la Școala Sportivă a Rezervelor Olimpice au reușit să încânte asistența și au urcat pe prima treaptă a podiumului după ce sau impus în fața unor țări ca Franța, Ucraina, Spania sau Italia. Foarte modeste din fire, gimnastele au declarat că nu s-au așteptat la un asemenea rezultat, însă sunt fericite că au dat lovitura. 

Majoritatea fetelor au revenit cu medalii. Sunt gimnaste care s-au remarcat, iar altele au cucerit aurul.

Tinerele gimnaste se antrenează zilnic în locul unde, de regulă, se pregătesc luptătorii de stil greco-roman. 

Sportivele, dar și antrenorii se plâng că nu dețin cele mai bune condiții de antrenament, iar cea mai mare problemă este că nu au o sală proprie. 

Chiar dacă nu dețin o sală personală de antrenament, gimnastele noastre revin de fiecare dată cu numeroase medalii de la turneele internaționale. 

Începând cu grupele preventive de pregătire până la avansați, Școala Sportivă a Rezervelor Olimpice deține aproximativ 150 de gimnaste. 

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram