Război în Ucraina, ziua 170: Medvedev a vizitat teritoriile ocupate de ruși în Lugansk. Șeful AIEA cere acces la centrala Zaporojie

sport

Dansatorii moldoveni Gabriele Goffredo și Anna Matus au câștigat pentru a treia oară Jocurile Mondiale

09 iulie 2022, ora 18:50
Distribuie:

Dansatorii sportivi Gabriele Goffredo și Anna Matus au obținut un nou succes de talie mondială pentru Republica Moldova. Cei doi au intrat în istoria Jocurilor Mondiale, după ce au câștigat pentru a treia oară consecutiv competiția.

Despre aceasta informează Comitetul Național Olimpic și Sportiv.

„Perechea Gabriele Goffredo – Anna Matus a intrat în istoria Jocurilor Mondiale! Dansatorii moldoveni au câștigat pentru a treia oară consecutiv competiția. După triumful de la Cali și Wroclaw, Gabriele și Anna s-au impus și la Birmingham în proba latino. 

Ei au fost urmați de germanii Marius Andrei Balan și Khrystyna Mosehenska și francezii Charles-Guillaume Schmitt și Elena Salikhova”, precizează olympic.md.

Dansatorii, care au câștigat în repetate rânduri medalii de aur pentru țara noastră, sâmbătă 23 octombrie, au mai înregistrat o victorie. De exemplu, în octombrie 2021, aceștia au devenit Campioni Mondiali la Campionatul Mondial PD Adulți Latin Leipzig din Germania.

Dansatorii au concurat cu 25 de perechi de sportivi din întreaga lume și s-au calificat pe primul loc.

În anul 2016 dansatorii au mai cucerit o medalie de aur la Campionatul European de Dans Latin care s-a desfășura în orașul Torino din Italia. Perechea de dansatori a devenit campioană și la Jocurile Mondiale de la Wroclaw doi ani consecutivi.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Performanță în lumea dansului sportiv! Gabriele Goffredo și Anna Matus au obținut medalia de aur pentru R. Moldova la Campionatul Mondial PD Adulți Latin

25 octombrie 2021, 11:10

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram