Război în Ucraina, ziua 221: Mesaj optimist de la Zelenski, cadou din Germania și convoi atacat. UE: "Rusia e pe cale să piardă"

timp liber

/HOROSCOP/ Fecioarele ar putea avea probleme cu banii. Comunicarea, o problemă delicată pentru Berbeci și Scorpioni

10 septembrie 2022, ora 10:15
Distribuie:

Peștii vor trebui să se ocupe cu seriozitate de buna administrare a unor bunuri pe care le dețin. Comunicarea va fi o problemă delicată pentru Berbeci și Scorpioni.

Horoscop Berbec – 10 septembrie 2022: Astăzi debutează o perioadă în care comunicarea poate deveni deficitară, mai dificilă decât de obicei, iar relațiile importante pot avea de suferit, din acest motiv.

Horoscop Taur – 10 septembrie 2022: Se anunță câteva săptămâni de confuzii, neatenție accentuată și neînțelegeri repetate la locul de muncă. Ar fi bine să verifici de mai multe ori ce ai de făcut și să încerci să vorbești mai puțin, ca să ai timp să și asculți ce spun alții. 

Horoscop Gemeni – 10 septembrie 2022: Sunt posibile complicații mai puțin obișnuite în relațiile cu cei dragi pe care nu le poți controla. Poți să le minimalizezi efectele, cu condiția să fii tu mai înțelegător și mai tolerant, știind că urmează o perioadă mai delicată. 

Horoscop Rac – 10 septembrie 2022: Începe să conteze foarte mult, timp de câteva săptămâni, cât de bine ai reușit să-ți înveți lecții oferite de viață, în special în domeniul relațiilor de familie, al comunicării eficiente cu aceștia. 

Horoscop Leu – 10 septembrie 2022: Deplasările, întâlnirile, examenele de mai mică importanță pot deveni o sursă de complicații din cauza unor întârzieri, amânări, schimbări de ultim moment. Ar fi bine să te obișnuiești să fii mai răbdător și mai atent la tot ce ai de făcut.

Horoscop Fecioară – 10 septembrie 2022: Ar putea urma o serie de probleme legate de resursele financiare sau de alte resurse, la fel de importante, cum ar fi timpul sau energia de care dispui. Ai nevoie de o foarte bună organizare, în orice activitate. 

Horoscop Balanță – 10 septembrie 2022: Este posibil să apară la lumină o latură mai puțin plăcută a personalității tale, cea care solicită atenție din partea tuturor. Va trebuie să ții sub control această tendință, ca să nu ajungi să te mulțumești chiar și cu atenția negativă. 

Horoscop Scorpion – 10 septembrie 2022: Pot să apară diverse complicații provocate de prieteni sau de rudele prin alianță. Comunicarea va deveni o problemă delicată în perioada următoare, așa că ar fi bine să fii mai atent și mai cumsecade cu toți cei din jur. 

Horoscop Săgetător – 10 septembrie 2022: Sunt posibile răzgândiri, reveniri și schimbări importante ale unor planuri la care ai lucrat mult, poate și a unor proiecte deja începute. A venit momentul să dai dovadă de mai multă îngăduință, în orice situație. 

Horoscop Capricorn – 10 septembrie 2022: Anumite demersuri legate de progresul tău profesional vor trebui reluate sau întărite prin alte inițiative. Drumul spre succes va fi presărat cu spini pentru o perioadă și va trebui să-ți domolești puțin ambițiile.

Horoscop Vărsător – 10 septembrie 2022: Aspirațiile, dorințele și orice altceva ai proiectat vor intra într-un amplu proces de reevaluare pentru că situația va cere această schimbare. Ar fi bine să dai dovadă de mai multă măsură în toate și de mai multă diplomație în relații. 

Horoscop Pești – 10 septembrie 2022: Va trebui să te ocupi cu seriozitate de chestiunile financiare, de buna administrare a unor bunuri pe care le deții împreună cu altcineva. Sunt posibile răzgândiri, unele repetate și succesive.

Sursa: Libertatea

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

social

/VIDEO/ Foc la Ghete spre Nisporeni: Urcăm pe „Everestul” Moldovei, vizităm unicul stejar alb din țară și ne odihnim în corturi de lux

02 octombrie 2022, ora 10:00
Distribuie:

Weekendul înseamnă dorință de relaxare. Unele mai aproape de Chișinău, altele mai îndepărtate, în țară există și colțișoare de natură mai puțin știute, unde odihna nu vine neapărat la pachet cu îmbulzeala orașului. 

Echipa TV8.md vă prezintă noi obiective turistice uimitoare:

Dealul Bălănești

Dealul Bălănești este cel mai înalt punct de pe teritoriul Republicii Moldova. Cea mai mare înălțime din țara noastră e cunoscută de localnici ca „Piscul lui Miron”.

Vizitatorii care ajung în vârful înalt de 430 de metri pot admira o panoramă deosebită. Distanța de la Chișinău până la atracția turistică este de circa 60 de kilometri.

Camping lângă dealul Bălănești

Doi maratoniști dornici de a promova zona copilăriei au deschis o pensiune lângă dealul Bălănești. Cuplul susține că ideea de a deschide un camping confortabil le-a venit în pandemie.

Turiștii au posibilitatea să-şi culeagă singuri zmeura şi căpşuna şi să o consume. Vizitatorii pot să se relaxeze în apa fierbinte din ciubăr și să savureze liniștea și frumusețea rezervației peisagistice Cazimir-Milești.

Distanța de la Chișinău până la atracția turistică este de circa 70 de kilometri.

Parcul din Milești

Parcul din satul Milești este o arie protejată, reprezentând un monument de arhitectură peisagistică. Aria este întinsă pe 3 hectare și are la bază o vilă rustică după modelul celor din epoca romană.

Aleile în formă de raze delimitează diverși arbori seculari, inclusiv doi copaci de Ginkgo Biloba. Localnicii se mândresc și cu faptul că aici crește unicul stejar alb din Republica Moldova.

Distanța de la Chișinău până la atracția turistică este de circa 80 de kilometri.

Foc la Ghete spre Orhei: Vizităm două conace pline de istorie și dezlegăm misterul ultimelor hidrocentrale de la Răut

17 septembrie 2022, 10:09

Foc la Ghete spre Strășeni: Aflăm legenda mănăstirii Condrița și descoperim stejarul lui Ștefan cel Mare de la Scoreni

11 septembrie 2022, 10:09

Foc la Ghete spre Strășeni: Aflăm istoria bijuteriei de 2.000 de ani, vizităm o mănăstire uimitoare și gustăm mierea cu urzică

25 septembrie 2022, 09:09

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram