/VIDEO/ Război în Ucraina, ziua 282: Plan eșuat, preț istoric la gaz și pachete însângerate. Kremlinul respinge discuția cu Biden

/VIDEO/ Freedom Blend de Purcari, declarat vinul săptămânii în Marea Britanie: Tribut adus curajului /P/

10 noiembrie 2022, ora 17:05

Expresia spiritului liber, cupajul curajos și calitățile excepționale ale vinului Freedom Blend de Purcari a fost răsplătit cu o nominalizare prestigioasă în Marea Britanie, fiind declarat de către renumita Master of Wine, Jancis Robinson - vinul săptămânii în UK. 

Jancis Robinson este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați critici de vin din lume, fiind și prima persoană din afara industriei care a devenit Master of Wine în anul 1984. 

Autoarea și coautoare mai multor cărți de referință pentru lumea vinului, inclusiv - The Oxford Companion to Wine și împreună cu Hugh Johnson, The World Atlas of Wine. EA continuă să scrie, fiind una din columnistele Financial Times și autoarea blogului jancisrobinson.com. 

De asemenea, experta recunoscută mondial a fost consultant în materie de vinuri la curtea Majestății Sale, fiind cavaler al Ordinului Imperiului Britanic. 

Jancis Robinson este echivalentul european a lui Robert Parker, având și funcția de președinte onorific al Wine & Spirit Education Trust - lider global în domeniul educației vinicole, băuturilor spirtoase și sake cu sediul în Londra.

Vinul Freedom Blend de Purcari a fost conceput și lansat pe piață în anul 2014, ca un manifest al libertății - un cupaj din Bastardo (Ucraina), Saperavi (Georgia) și Rară Neagră (Republica Moldova).

„Un vin extrem de deosebit și complet satisfăcător, produs la vinăria Château Purcari. Freedom Blend de Purcari a fost conceput pentru a aduna resurse financiare pentru sprijinul Ucrainei în războiul declanșat în urma scopurilor expansioniste ale Rusiei. Pentru un vin cu un gust atât de neobișnuit, Freedom Blend 2020 este larg distribuit în România, Moldova, Olanda, SUA, Japonia și Singapore, în semn de solidaritate cu poporul ucrainean. Ideea din spatele vinului Freedom Blend de Purcari constă în cupajul celor trei soiuri de struguri, fiecare reprezentând specificul celor trei țări agresate” a scris în articolul său despre Freedom Blend, Jancis Robinson. 

Freedom Blend de Purcari nu este doar un tribut adus curajului și solidarității dintre Georgia, Moldova și Ucraina, dar și un act de recunoștință pentru lupta și rezistența eroică a viteazului popor ucrainean în fața agresiunii ruse. 

Vinul Freedom Blend este un simbol pe care Château Purcari îl utilizează pentru a explica lumii întregi realitățile din statele post-sovietice, care, în ciuda faptului că și-au câștigat independența, încă duc o luptă grea pentru a-și obține libertatea!

„Ne bucurăm nespus de mult și suntem mândri că vinul Freedom Blend de Purcari a fost recunoscut de renumita Master of Wine - Jancis Robinson, drept vinul săptămânii în Marea Britanie. E un moment simbolic pentru întreaga echipă a vinăriei. Freedom Blend a fost conceput din fragmente de ADN ale neamurilor noastre - Republica Moldova, Georgia și Ucraina. Este un simbol al luptei noastre comune pentru libertate. În 2022 - eticheta Freedom Blend a “îmbrăcat” o inimă pictată în culorile drapelului Ucrainei. 

Acest vin a fost și rămâne simbolul campaniei noastre de solidaritate și suport, prin acest gest am vrut să spunem, inimile noastre sunt acum alături de Ucraina și fiecare om din Moldova va face tot posibilul ca să susțină poporul ucrainean în lupta pentru propria libertate. 

Este un cupaj de valoare, din soiuri autohtone, tipice pentru aceste trei țări, care în fiecare an crește și se dezvoltă într-un adevărat manifest național vinicol. Freedom Blend este vinul făcut de și pentru oameni liberi!”, a subliniat Victor Bostan, Directorul general al Château Purcari.

* Freedom Blend de Purcari este un cupaj curajos, plin de caracter, din soiuri de struguri autohtoni ale celor trei țări. Are inima Georgiei, terroir-ul din Moldova și spiritul liber din Ucraina (65% Saperavi, 20% Rară Neagră, 15% Bastardo), maturat în barrique franțuzesc timp de 1 an. 

Are o culoare rubinie intensă, cu reflexe migdalate. Buchetul complex dominat de vișine, mure și coacăză, este completat de prune uscate, piper roșu și note savuroase de lemn umed și piele. 

Gustul plin și fructos surprinde prin eleganță și rafinament, dar și printr-un postgust de catifea. 

/P/ Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

Château Purcari a fost declarată drept cea mai bună vinărie a anului 2022 în Republica Moldova (P)
Alaiba, după 2 săptămâni la Minister: „Fie ne reinventăm economic, fie pur și simplu ne înecăm definitiv în mocirlă”
Alaiba, după 2 săptămâni la Minister: „Fie ne reinventăm economic, fie pur și simplu ne înecăm definitiv în mocirlă”
/VIDEO/ Război în Ucraina, ziua 282: Plan eșuat, preț istoric la gaz și pachete însângerate. Kremlinul respinge discuția cu Biden
/VIDEO/ Război în Ucraina, ziua 282: Plan eșuat, preț istoric la gaz și pachete însângerate. Kremlinul respinge discuția cu Biden
Natalia Gherman din RM, numită directoare executivă a Direcției Executive a Comitetului ONU de luptă împotriva terorismului
Natalia Gherman din RM, numită directoare executivă a Direcției Executive a Comitetului ONU de luptă împotriva terorismului
/VIDEO/ Interviu cu unul dintre cei mai bătrâni deținuți, în vârstă de 71 de ani: „Mama nu știe. Crede că sunt la nepoți”
/VIDEO/ Interviu cu unul dintre cei mai bătrâni deținuți, în vârstă de 71 de ani: „Mama nu știe. Crede că sunt la nepoți”
Putin califică bombardamentele asupra infrastructurii energetice a Ucrainei drept „necesare și inevitabile”: Ce a vorbit cu Scholz
Putin califică bombardamentele asupra infrastructurii energetice a Ucrainei drept „necesare și inevitabile”: Ce a vorbit cu Scholz

Salut: Cardul de la Victoriabank care îți deschide oportunități nelimitate în banking /P/

02 decembrie 2022, ora 09:43

Victoriabank lansează un nou card de debit, cardul Salut. Un card pentru toată lumea, cu multe avantaje și zero costuri.

Noutatea de astăzi este dublă: cardul Salut este lansat concomitent cu platforma Digital Onboarding https://www.victoriabank.md/carduri/carduri-de-debit/salut.

Disponibil prin platforma Digital Onboarding sau la ghișeu, în orice unitate Victoriabank,  cardul de debit Salut, nu-ți condiționează nimic, din contră, este împachetat cu multe beneficii.

GRATUIT – Emiterea inițială

GRATUIT – Deservirea lunară

GRATUIT – Livrarea cardului la ușă, solicitat prin Digital Onboarding

GRATUIT – Extragere de numerar în MDL și verificarea sold la orice ATM din Republica Moldova (nu doar bancomatele Victoriabank, dar și bancomatele altor bănci)

GRATUIT – Transfer P2P către orice card din Republica Moldova

Bonus 50 MDL – pentru efectuarea plăților lunare, de minim de 3000 MDL.

Atunci când vrei mai mult de la un card bancar, alegi Salut! 

„Cardul Salut va schimba radical opinia preconcepută despre cardurile bancare din Moldova. De ce? Pentru că este cel mai accesibil, fiind destinat oricărui rezident al Republicii Moldova care a împlinit 18 ani și este gratuit absolut necondiționat. Deținătorul cardului Salut poate face  prin el orice tip de tranzacții, fiind scutit de taxa de deservire și, mai mult decât atât, noi oferim clienților un bonus lunar de 50 lei tuturor celor care fac plăți lunare de minim 3000 lei. Odată ce devii posesor al cardului Salut, ai instant acces la toate serviciile digitale ale Victoriabank: aplicația VB24, depozite online, portmoneele electronice, T2A, Happy Hour, etc. Oportunitățile cardului Salut în banking sunt, de-a dreptul, nelimitate!” – a ținut să menționeze Vasile Donica, vicepreşedinte Victoriabank. 

Surprizele pentru posesorii cardului bancar Salut nu se opresc aici! Clienții care vor deschide în perioada 01 – 18 decembrie 2022 un card Salut participă automat la două promoții prin care pot câștiga bilete la concertul din Chișinău de pe 24 decembrie 2022 a formației Okean Elzy.

Promoția - Fii  rapid! 

Primele 65 de persoane care vor intra în posesia cardului SALUT prin Digital Onboarding și vor reuși să facă cu acesta o tranzacție în valoare de cel puțin 300 lei în retail în perioada 1-18 decembrie 2022, vor primi gratuit câte două bilete la concertul trupei ucrainene OKEAN ELZY din 24 decembrie în Fun zone.

Promoția - Fii norocos!

Dacă nu ești printre cele mai rapide 65 de persoane, nu te descuraja: avem surprize și pentru tine! 

Alte 50 de persoane care vor intra în posesia cardului SALUT prin Digital Onboarding sau la ghișeu și vor reuși să facă cu acesta o tranzacție în valoare de cel puțin 300 lei în retail în perioada 1-18 decembrie 2022, vor beneficia de șansa de a obține gratuit câte două bilete la concertul trupei OKEAN ELZY în Main zone. Câștigătorii vor fi desemnați aleatoriu, prin platforma random.org.

Fii rapid, fii norocos și beneficiază de avantaje surprinzătoare ale cardului Salut de la Victoriabank, banca la care luna cadourilor începe chiar în prima zi de iarnă!

Victoriabank investește în digitalizare

În 2018, Banca Transilvania, cel mai mare grup financiar din România, devine acționar majoritar al Victoriabank, alături de BERD. Investițiile în platformele digitale sunt o prioritate, acestea reprezentând viitorul. 

Victoriabank este prima bancă din țară care a introdus plățile cu telefonul, prin aplicația gratuită VB24 Pay, în 2019 - plățile cu Garmin Pay, iar în 2022 – Apple Pay, Google Pay și Xiaomi Pay 

Tot în 2022, Victoriabank a lansat serviciul Actualizarea Chestionarului Clientului (KYC) online - primul pas spre platforma Digital Onboarding.

/P/ Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

Victoriabank lansează serviciul Digital Onboarding: Deschide un cont cu card atașat 100% online /P/
Cei care s-au înregistrat pe compensatii.gov.md își pot deja afla categoria de vulnerabilitate: Cum anume
Cei care s-au înregistrat pe compensatii.gov.md își pot deja afla categoria de vulnerabilitate: Cum anume
Din 1 decembrie, vor fi comercializați brazi în toate sectoarele Capitalei: Locurile stabilite de autorități
Din 1 decembrie, vor fi comercializați brazi în toate sectoarele Capitalei: Locurile stabilite de autorități
/VIDEO/ Ultimul locuitor din Dobrușa a plecat din sat: Unde este acum moldoveanul ajuns pe prima pagină din The New York Times
/VIDEO/ Ultimul locuitor din Dobrușa a plecat din sat: Unde este acum moldoveanul ajuns pe prima pagină din The New York Times
Război în Ucraina, ziua 277: Avertizare din Estonia și petiția unor mame. RLI: Rusia complotează pentru a-l lichida pe Lukașenko
Război în Ucraina, ziua 277: Avertizare din Estonia și petiția unor mame. RLI: Rusia complotează pentru a-l lichida pe Lukașenko
/VIDEO/ A încercat să evite ciocnirea cu un automobil, dar s-a izbit într-un alt obstacol. Detalii despre accident
/VIDEO/ A încercat să evite ciocnirea cu un automobil, dar s-a izbit într-un alt obstacol. Detalii despre accident
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram