Război în Ucraina, ziua 90: Rusia a preluat controlul a 5 fabrici din industria de apărare

politic

Krasnoselski s-a plâns șefului misiunii OSCE că negocierile cu Chișinăul au ajuns în impas

11 mai 2022, ora 15:36
Distribuie:

Liderul separatist de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski s-a plâns șefului misiunii OSCE, Klaus Neukirch, că procesul de negocieri cu Chișinăul privind soluționarea conflictului transnistrean a ajuns în impas. Cei doi au avut o întâlnire oficială miercuri, 11 mai. 

În cadrul întrevederii, Krasnoselski i-a spus lui Neukirch că transnistrenii au devenit osteticii situației actuale din regiune. „În această perioadă dificilă, este inacceptabil să se tragă beneficii politice. Trebuie soluționate problemele umanitare, economice și cele care vizează calitatea vieții. De asta depinde viața moldovenilor de pe cele două maluri ale Nistrului”, a subliniat Vadim Krasnoselski. 

La sfârșitul lunii aprilie, pretinsele autorități din stânga Nistrului au instituit cod roșu de alertă teroristă, după ce la Tiraspol și lângă localitatea Maiak au fost înregistrate deflagrații. Nivelul de alertă a fost prelungit astăzi, 11 mai, până în data de 25 mai. 

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram