Război în Ucraina, ziua 85: Filmare de la Azovstal, risc de foamete, lege marțială, mobilizare și întâlnire la New York

timp liber

/VIDEO/ „Zdob și Zdub” și Frații Advahov, mesaj către fani: „În scenă a fost toată Moldova și România. Era o nebunie”

11 mai 2022, ora 15:59
Distribuie:

După ce Republica Moldova s-a calificat în marea finală a concursului Eurovision Song Contest 2022, „Zdob și Zdub” împreună cu Frații Advahov au venit cu un mesaj de mulțumire pentru toți fanii care i-au votat și le-au fost alături în prima etapă a concursului.

„Noi, ieri, am avut emoții enorm de mari și vreau să zic că, nu Zdob și Zdub și nu frații Advahov au fost în scenă. În scenă a fost toată Moldova și toată România. Am simțit o susținere enormă și pe scenă și în sală. A fost o nebunie, vă mulțumim pentru susținere”, a spus încântat violonistul Vasile Advahov.

Totodată, acordeonistul Vitalie Advahov spune că a rămas impresionat de public. 

„Chiar cei din sală s-au distrat, au dansat, au strigat. A fost o atmosferă incendiară”, a spus Vitalie.

Și pe solistul trupei Zdob și Zdub l-a emoționat sprijinul fanilor. 

„Au venit foarte mulți fani de-ai noștri din toate colțurile lumii. Vă mulțumim din suflet. „Hey ho, Let’s go! Folklore and Rock ‘n’ roll” merge mai departe spre finală!”, a spus solistul trupei Zdob și Zdub, Roman Iagupov.

TV8.md reamintește că Trupa Zdob și Zdub și orchestra fraților Advahov au evoluat în semifinală sub numărul 9. 

Printre țările care vor evolua în marea finală, alături de Republica Moldova, se numără: Elveția, Armenia, Islanda, Lituania, Portugalia, Norvegia, Grecia, Ucraina și Țările de Jos. Abia după finala Eurovision, vor fi publicate pozițiile ocupate de țări în semifinale.

A doua semifinală Eurovision 2022 va avea loc joi, în data de 12 mai, atunci când și WRS, reprezentatul României va intra în concurs, cu numărul 13. În cea de-a doua semifinală vor urca pe scenă reprezentanţi din 18 ţări, respectiv Australia, Georgia, Cipru, Serbia, Finlanda, Azerbaidjan, San Marino, Israel, Malta, Muntenegru, Cehia, Polonia, România, Belgia, Macedonia de Nord, Suedia, Estonia, Irlanda. 

Marea finală Eurovision 2022 va avea loc sâmbătă, 14 mai.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram