Război în Ucraina, ziua 131: Prognoză oficială privind sfârșitul războiului. Kievul anunță suma necesară reconstrucției

timp liber

/VIDEO/ Justin Bieber a anunțat că are paralizie facială din cauza sindromului Ramsay Hunt: „Este destul de grav”

11 iunie 2022, ora 18:40
Distribuie:

Justin Bieber a anunțat vineri, 10 iunie, că este nevoit să amâne concertul pe care îl avea planificat, pentru că suferă de paralizie pe jumătate din față. Artistul internațional a fost diagnosticat cu sindromul Ramsay Hunt, scrie Libertatea.

Într-un video postat pe contul său de Instagram, Justin Bieber a anunțat că suferă de sindromul Ramsay Hunt, care îi paralizează jumătate din față. 

„Este de la acest virus, care atacă nervul din ureche și nervii faciali și care a făcut ca fața mea să devină imobilă”, spune el în videoclip. „După cum puteți vedea, acest ochi nu clipește. Nu pot să zâmbesc pe această parte a feței. Această nară nu se mișcă. Deci, există o paralizie completă pe această parte a feței mele”, a explicat Justin Bieber.

Ce este sindromul Ramsay Hunt 

Potrivit Clinicii Mayo, sindromul Ramsay Hunt se declanșează atunci când virusul herpes zoster afectează nervul facial, care se află în zona urechii. Pe lângă erupția dureroasă de zona zoster, sindromul Ramsay Hunt poate provoca paralizie facială și pierderea auzului la urechea afectată, relatează CNN. 

Justin Bieber s-a adresat în special celor care s-au supărat că și-a anulat concertele din turneul „Justice World Tour”. El a spus că „fizic, evident, nu este capabil să le susțină”. 

„Este destul de grav, după cum puteți vedea. Mi-aș dori să nu fie așa, dar, evident, corpul meu îmi spune că trebuie să o iau mai încet. Sper că mă înțelegeți. Voi folosi această perioadă pentru a mă odihni și a mă relaxa și pentru a reveni la sută la sută, astfel încât să pot face ceea ce m-am născut să fac”, le-a spus fanilor.

Justin Bieber le-a mulțumit fanilor pentru înțelegere și a mărturisit că face exerciții faciale pentru a se recupera. De asemenea, artistul în vârstă de 28 de ani a declarat că nu știe cât timp va dura recuperarea. „Va fi totul bine! Am speranță și cred în Dumnezeu”, a spus vedeta.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram