Război în Ucraina, ziua 170: Medvedev a vizitat teritoriile ocupate de ruși în Lugansk. Șeful AIEA cere acces la centrala Zaporojie

Sci-Tech&Media

Miliardarul Elon Musk a venit cu o reacție, după ce Twitter a anunțat că îl dă în judecată

11 iulie 2022, ora 22:30
Distribuie:

Elon Musk, cel mai bogat om din lume, fondator și CEO al Tesla, a făcut haz de anunțul reprezentanților Twitter potrivit cărora îl vor chema în instanță după ce a renunțat să cumpere platforma social media, scrie hotnews.

Musk a distribuit pe contul său de Twitter o memă cu patru imagini cu el râzând, fiecare cu un mesaj alături: „Au spus că nu pot cumpăra Twitter. Apoi au spus că nu vor dezvălui informații despre boți. Acum ei vor să mă forțeze în instanță să cumpăr Twitter. Acum ei trebuie să dezvăluie informații despre boți în instanță”.

Reacția vine după Bloomberg a scris duminică că, compania americană Twitter, care deține rețeaua de socializare cu același nume, intenţionează să-l dea în judecată pe omul de afaceri Elon Musk la începutul acestei săptămâni din cauza refuzului său de a o achiziţiona pentru 44 de miliarde de dolari.

TV8 a scris pe 9 iulie, despre anunțul lui Elon Musk. Acesta a precizat că reziliază acordul încheiat cu consiliul de administrație pentru achiziționarea rețelei sociale din cauza informațiilor „false şi înşelătoare”, despre companie.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Elon Musk a cumpărat rețeaua de socializare Twitter cu 44 de miliarde de dolari

26 aprilie 2022, 09:04

Elon Musk renunță să mai cumpere Twitter: Care este cauza și cât îl poate costa decizia

09 iulie 2022, 11:07

Elon Musk, dat în judecată de ceilalți acționari ai Twitter pentru „manipularea pieței”

27 mai 2022, 22:05

/FOTO/ Internetul prin satelit de la Elon Musk va fi disponibil și în Moldova: Primele 30 de antene sunt donate

13 aprilie 2022, 16:04

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram