/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Război în Ucraina, ziua 169: Rușii au bombardat din nou centrala de la Zaporojie. Nivelul de radiații - în normă

missing
11 august 2022, ora 18:50

​Volodimir Zelenski susține că durata războiului depinde direct de pierderile pe care le va suferi Rusia, acesta fiind principalul lucru la care ar trebui să se gândească toţi cei care ajută Ucraina. „Este nevoie de mai multe lupte, este nevoie de mai multe rezultate pentru a convinge”, afirmă preşedintele Ucrainei. Potrivit acestuia peste 43.000 de soldaţi ruşi au murit.

UPDATE: Șeful administrației regionale instalate de Rusia în Zaporojie a declarat joi că nivelurile de radiații din jurul centralei nucleare au rămas normale, după ce Kievul și Moscova s-au acuzat joi reciproc, din nou, de lovirea instalației, informează Al Jazeera.

„Nu a fost înregistrată nicio contaminare la centrală, nivelurile de radiații sunt normale”, a declarat Evgheni Balitski, într-un mesaj publicat pe aplicația de mesagerie Telegram.

UPDATE: Ucraina se așteaptă ca un ajutor financiar din partea SUA de 3 miliarde de dolari să sosească în august și încă 1,5 miliarde de dolari în septembrie, a declarat joi ministrul de Finanțe, Serghei Marchenko, potrivit Reuters.

Marchenko a declarat că plățile fac parte din pachetul de ajutor financiar de 7,5 miliarde de dolari convenit de Ucraina și Statele Unite la începutul verii și vor fi folosite pentru a finanța "cheltuieli critice", cum ar fi costurile cu asistența medicală și pensiile.

UPDATE: Lanţul de restaurante fast-food McDonald's a anunţat joi că intenţionează să îşi redeschidă unele localuri din Ucraina în următoarele luni, semn că firmele occidentale încep să revină în această țară, chiar dacă războiul declanșat de Rusia continuă, conform Reuters.

UPDATE: Rușii au bombardat din nou centrala nucleară de la Zaporojie, cea mai mare din Ucraina și Europa. Au fost cel puțin „lovituri”. Din fericire, atacurile au fost înregistrate în zona biroului comandantului stației. A luat foc iarba din zonă. Nimeni nu a fost rănit. 

Mai multe canale de Telegram au scris că reactorul nr.2 al centralei ar fi luat foc. Informația a fost infirmată de autoritățile ucrainene și catalogată drept un fals. Potrivit Energoatom, nivelul de radiație în zonă este în normă. 

UPDATE: Cel puțin opt avioane de război rusești par să fi fost avariate sau distruse în recentul atac asupra bazei aeriene Saki din Crimeea, potrivit imaginilor din satelit publicate recent, în contrast cu afirmațiile Rusiei că niciunul nu a fost distrus.

UPDATE Marea Britanie și Danemarca vor oferi mai mult ajutor financiar și militar Ucrainei. Miniștrii europeni ai apărării s-au întâlnit la Copenhaga pentru a discuta sprijinul pe termen lung pentru apărarea Kievului împotriva invaziei Rusiei.

Regatul Unit intenționează să trimită mai multe sisteme de rachete cu lansare multiplă (MLRS) în Ucraina, precum și un „număr semnificativ” de rachete M31A1 ghidate de precizie care „pot lovi ținte de până la 80 de kilometri distanță”, a declarat secretarul britanic al Apărării, Ben Wallace, citat de Reuters.

Premierul danez Mette Frederiksen a declarat că Danemarca își va majora ajutorul acordat Ucrainei cu 110 milioane de euro, care vor fi cheltuiți pentru achiziționarea de arme, sprijinirea producției de arme și furnizarea de arme și echipament militar danez.

UPDATE Şeful administraţiei separatiste susţinute de Rusia în regiunea Doneţk a declarat miercuri că un proces al combatanţilor capturaţi din regimentul ucrainean Azov va avea loc până la sfârşitul verii, cel mai probabil în Mariupol, oraş-port la Marea Azov, relatează Reuters joi, conform Agerpres. 

„Primul proces va avea loc probabil la Mariupol şi va fi organizat înainte de sfârşitul verii”, a declarat jurnaliştilor Denis Puşilin, liderul autoproclamatei Republici Populare Doneţk, în timpul unei vizite organizate de Ministerul rus al Apărării.

UPDATE Agenţia de presă Reuters relatează că autoritățile impuse de Rusia în regiunea Zaporojie au declarat agențiilor de presă rusești Tass și RIA că sistemele de apărare antiaeriană au zădărnicit atacurile ucrainene asupra orașului ocupat Enerhodar și a centralei nucleare din apropiere, notează The Guardian. Afirmațiile nu au fost verificate în mod independent.

UPDATE 361 de copii au fost uciși și 705 răniți în războiul din Ucraina. Începând cu 11 august, alți 204 sunt considerați dispăruți, iar 6.159 au fost deportați, au transmis joi autoritățile ucrainene.

UPDATE Șeful cancelariei prezidenţiale de la Kiev, Andrii Iermak, spune că este vital ca faza activă a războiului declanșat de Rusia să se încheie înainte de venirea iernii, întrucât persistă riscurile de atac din partea rușilor asupra infrastructurii de alimentare cu energie şi agent termic în Ucraina, conform Interfax-Ukraina şi DPA.

UPDATE Ministerul britanic al Apărării vorbește despre impactul războiului asupra exporturilor militare ale Rusiei. Potrivit raportului publicat joi, ministerul spune că, în prezent, „capacitatea industrială militară a Rusiei este acum sub presiune semnificativă, iar credibilitatea multora dintre sistemele sale de arme a fost subminată de asocierea lor cu performanța slabă a forțelor ruse în războiul din Ucraina”.

UPDATE Rusia a pierdut 43.000 de soldați în Ucraina începând cu 24 februarie, potrivit ultimului raport al Statului Major al Ucrainei. Rusia a mai pierdut 1.846 tancuri, 4.100 vehicule de luptă blindate, 3.018 vehicule și rezervoare de combustibil, 974 sisteme de artilerie, 261 sisteme rachete multiple, 134 sisteme de apărare aeriană, 232 avioane, 193 elicoptere, 772 drone și 15 bărci.

UPDATE Autoritățile din regiunea Dnipropetrovsk au raportat că trupele ruse au lovit blocuri de locuințe din Nikopol. Bilanțul: trei morți, printre care o fată de 13 ani, și nouă răniți. Aproximativ 40 de clădiri rezidențiale au fost avariate.

UPDATE Mai multe explozii s-au auzit în apropierea aerodromului din Belarus Ziabrauka, în apropierea graniței Belarus cu Ucraina.

„Cel puțin opt explozii în regiunea Homiel, lângă granița cu Ucraina. Potrivit martorilor, exploziile au avut loc în apropierea aerodromului Ziabrauka. Aeronave militare rusești sunt adesea staționate acolo”, a spus Franak Viacorka, consilierul liderei opoziției Sviatlana Tihanovskaia.

UPDATE Baza militară rusă din Crimeea a fost zguduită marţi de mai multe explozii, iar imaginile din satelit arată cum mai multe avioane de război ale ruşilor au fost distruse. Imaginile sugerează un atac ţintit al bazei, însă Ucraina nu a revendicat atacul, transmite BBC. Imaginile din satelit, realizate de Planet Labs, arată suprafețe mari de pământ pârjolit la baza militară rusă Saky, situată în vestul Crimeei, în urma incendiilor cauzate de explozii. Pistele principale ale bazei par a fi intacte, dar cel puțin opt avioane par a fi avariate și distruse, iar o persoană a murit.

UPDATE Forțele ucrainene au lovit un sit industrial din orașul Donețk, controlat de trupele ruse, provocând un incendiu și o scurgere de amoniac, a anunțat șeful apărării teritoriale din autointitulata Republică Populară Donețk (RPD), într-o postare pe contul său de Telegram, potrivit CNN. 

„În urma bombardării teritoriului fabricii de bere din Donețk, situată în cartierul Kalininskii, a avut loc o scurgere de amoniac. Zona afectată este de 2 kilometri”, scrie în postarea oficialului forțelor separatiste proruse.

UPDATE Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski afirmă că durata războiului depinde direct de pierderile pe care le va suferi Rusia, acesta fiind principalul lucru la care ar trebui să se gândească toţi cei care ajută Ucraina.

„Este nevoie de mai multe lupte, este nevoie de mai multe rezultate pentru a convinge”, afirmă preşedintele care susţine că peste 43.000 de soldaţi ruşi au murit.

„Aceasta este o întrebare care îngrijorează pe absolut toată lumea: când se va termina războiul? Cineva spune - luni, cineva - un an, cineva - chiar mai mult. Dar problema timpului depinde de fapt în mod direct de problema pierderilor pe care le va suferi Rusia. Cu cât mai multe pierderi vor suferi ocupanţii, cu atât mai repede vom putea să ne eliberăm pământul şi să garantăm securitatea Ucrainei”, a afirmat Zelenski în ultimul mesaj video postat pe reţelele de socializare, potrivit news.ro.

UPDATE Forțele ruse bombardează Harkovul. Primarul Igor Terehov, a raportat că patru atacuri ale rușilor asupra orașului au avut loc în jurul orei 4:28, ora locală. A fost lovită curtea unei clădiri rezidențiale din centrul Harkovului, însă nu au fost raportate victime în acest moment.

UPDATE Separatiştii pro-ruşi au acuzat forţele ucrainene de bombardarea unei fabrici de bere din oraşul ocupat Doneţk, atac în urma căruia o persoană şi-a pierdut viaţa şi care a declanşat o scurgere de amoniac, conform informaţiilor difuzate de Interfax, transmite joi Reuters.

Cutia Neagră Plus: Fostul șef de la Calea Ferată, Oleg Tofilat /14.04.2024
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Mai multe familii din Chișinău se plâng că au plătit zeci de mii de euro pentru apartamente care însă au ajuns în proprietatea altor persoane. Printre păgubiți se regăsește și un fost viceprimar al Capitalei. Schema imobiliară implică nume cunoscute din business, sistemul judecătoresc și Uniunea administratorilor autorizați.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Șeful IGP, Viorel Cernăuțeanu, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Ce fac autoritățile ca să atragă investitori străini în Moldova, dar și cum îi susținem pe cei deja prezenți - discutăm astăzi la Cutia Neagră PLUS. Invitați: Natalia Bejan, director Agenția pentru Investiți, Dumitru Vicol, analist financiar
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Detalii exclusive din dosarul fraudei bancare! 26 de milioane de lei sustrași din Banca de Economii prin firma lui Vlad Andronachi, cheltuiți pe imobile, mașini, studii la Cambridge și tratament la o clinică de lux din Elveția.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Preşedintele Consiliului Superior al Procurorilor, Dumitru Obadă, este invitatul de astăzi la Cutia Neagră PLUS cu Mariana Rață.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
A tăiat bugetele pentru compensații, asistenți sociali și program prelungit în școli și le-a umflat pentru concerte și chefuri. Pe ce alege să cheltuie banii Primăria Chișinău?
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Directorul APP, Roman Cojuhari vine la Cutia Neagră Plus să ne spună cum s-a organizat licitația de la aeroport. De ce în funcțiile cheie a întreprinderilor de stat ajung oameni apropiați partidului de guvernare? Care este soarta bunurilor Republicii Moldova din Ucraina? Ce se întâmplă la „Metalferos”, „Moldtelecom” și ce va face APP pentru a aduce Hotelul Național în proprietatea statului. Detalii în emisiune!
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Milioane de euro din AIR Moldova riscă să ajungă tot în buzunarul lui Șor și la partenerii săi de scheme din Rusia. Ce șanse au pasagerii păgubiți de Air Moldova să-și întoarcă banii?
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Haos în sistemul judecătoresc? /De ce avem tot mai multe hotărâri controversate pe dosare de rezonanță? /Ce cred judecătorii despre cum își face munca CSM? / Despre acestea, dar și despre starea generală din sistemul judecătoresc, discutăm cu membrul CSM Ion Guzun și judecătoarea Angela Bostan.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Yandex, acuzată de evaziune fiscală și implicată în scandaluri de spionaj în mai multe state, și-a deschis reprezentanțǎ oficială în Moldova. Ce scopuri urmărește în Moldova compania apropiată lui Putin? Răspunsul îl aflați la Cutia Neagră PLUS!
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
25 ari de teren în coasta Parcului Dendrariu - miza unui scandal cu amenințări și plângeri la Poliție. Luptă între o pensionară și un om de afaceri multimilionar ce vrea să-și construiască casă lângă parc.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cum o eroare de calcul a făcut ca Moldova să cumpere gaz scump în exces?
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră va fi deschisă de șeful adjunct interimar al Procuraturii Anticorupție, Octavian Iachimovschi. • De ce procurorii ar putea să nu-și primească salariile? • Ce detalii noi au apărut în dosarele lui Andronachi, Plahotniuc, Dodon și alți fugari? • Ce se întâmplă cu deputații rămași fără imunitate? • Care va fi soarta dosarelor pornite pe fapte de îmbogățire ilicită? • Pe cine a încercat să consulte Veaceslav Platon?
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Sute de persoane au fost incluse fictiv pe lista de donatori ai partidelor Renașterea, Șansă și MAN. Cutia Neagră Plus a găsit printre donatorii acestor partide politice mai mulți pensionari, femei de serviciu, studenți și angajați la stat.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră Plus, într-un format mai neobișnuit. Alături de reporterii de investigație Victor Moșneag, Liuba Șevciuc și Ștefan Bejan discutăm despre provocările cu care se confruntă jurnalismul de investigație din Republica Moldova. De asemenea, reporterii oferă și unele detalii din spatele unor anchete renumite.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Am urmărit predicile rostite de preoți în bisericile conduse de Mitropolitul Vladimir și am aflat cum lucrează Moscova prin slujitorii săi îmbrăcați în sutane. Investigația dezvăluie rolul clericilor propagatori ai minciunilor elaborate în laboratoarele Kremlinului în războiul informațional dus de Rusia contra Moldovei.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Gazul de 10 lei promis de Ilan Șor și bașcana Evghenia Guțul locuitorilor din Găgăuzia ascunde în spate o schemă sofisticată cu ramificații până la Moscova. Companiile din Turcia și Germania, care s-au angajat să livreze gaze la preț preferențial nu sunt decât firme interpuse să camufleze livrări de gaze din Rusia. Mai exact, acestea duc spre un oligarh ucrainean prorus, apropiat de fostul președinte al țării vecine Victor Ianukovici și de gigantul rus Gazprom, arată cea mai nouă investigație Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră Plus: Procurorul General Interimar pune cărțile pe masa... despre judecătorii corupți, legi ineficiente si soarta dosarelor de rezonanță.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS dezvăluie cum războiul din Ucraina a dat peste cap piața de medicamente din Republica Moldova. Invazia Rusiei în Ucraina a avut multiple consecințe economice și sociale inclusiv asupra țării noastre. Una dintre crizele generate de agresiunea militară rusească a fost lipsa de medicamente pentru spitalele din Moldova. Din cauza sistării activității mai multor fabrici și depozite de medicamente din Ucraina și a schimbării lanțurilor de distribuție, mai multe medicamente au ajuns să coste chiar și de două ori mai scump.

Ministrul Infrastructurii a investit anul trecut într-un apartament la București. „Este în faza de construcție, nu este unul gata”
Ministrul Infrastructurii a investit anul trecut într-un apartament la București. „Este în faza de construcție, nu este unul gata”
Sprijină jurnalismul de calitate! Redirecționează 2% din impozitul tău pe venit către TV8
Sprijină jurnalismul de calitate! Redirecționează 2% din impozitul tău pe venit către TV8
/VIDEO/ Poveste care inspiră: O tânără din Chișinău produce hârtie din deșeuri
/VIDEO/ Poveste care inspiră: O tânără din Chișinău produce hârtie din deșeuri
 Tragedie în timpul meciului de fotbal: Un tânăr de 24 de ani a murit, după ce s-a prăbușit pe teren
Tragedie în timpul meciului de fotbal: Un tânăr de 24 de ani a murit, după ce s-a prăbușit pe teren
/VIDEO/ Bonusuri pentru oficiul central al CFM și restanțe salariale pentru muncitori. Spînu îl acuză pe Tofilat de management defectuos
/VIDEO/ Bonusuri pentru oficiul central al CFM și restanțe salariale pentru muncitori. Spînu îl acuză pe Tofilat de management defectuos

externe

/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

18 aprilie 2024, ora 23:47

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, le-a cerut miercuri ţărilor Alianţei să furnizeze cât mai rapid posibil Ucrainei resursele militare de care aceasta are nevoie, chiar dacă astfel îşi diminuează şi mai mult propriile rezerve, prioritatea acum fiind de a susţine armata ucraineană aflată în criză de muniţie în faţa trupelor ruse. Stoltenberg a confirmat că vineri va avea loc o reuniune a Consiliului NATO-Ucraina, solicitată de Zelenski, la care vor participa acesta din urmă şi miniştrii apărării din statele NATO pentru a „aborda necesităţile cele mai urgente de sprijin pentru Ucraina”, în special apărarea antiaeriană şi muniţia pentru artilerie.

UPDATE Fostul și posibil viitorul președinte al SUA, Donald Trump, învinovățește Ucraina pentru multe dintre probleme sale politice, iar el pare să nu uite sau să ierte prea ușor, arată o analiză Politico.eu, care realizează o analiză a rădăcinilor antipatiei miliardarului american față de Kiev, dar și față de președintele ucrainean Volodimir Zelenski.

UPDATE Cancelarul german Olaf Scholz a spus că speră că membrii alianței NATO vor livra în curând șase sisteme de apărare aeriană Patriot Ucrainei, relatează Reuters. „Sperăm că vor fi găsite încă șase în contextul NATO și am profitat de această ocazie pentru a susține acest lucru în multe discuții”, a spus Scholz joi, la sfârșitul celei de-a doua zile a unui summit UE de la Bruxelles, adăugând că Germania promisese deja că va livra unul.

UPDATE Kremlinul a atacat conducerea Republicii Moldova că refuză să sărbătorească 80 de ani de la „eliberarea” țării de către Armata Roșie din Al Doilea Război Mondial și acuză autoritățile de la Chișinău că „impun cetățenilor valori netradiționale”. Declarațiile au fost făcute de către purtătoarea de cuvânt a ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, în cadrul unui briefing de presă. TV8 a solicitat o reacție din partea Ministerului Afacerilor Externe de la Chișinău, însă reprezentanții din comunicare au menționat că vor veni ulterior cu un comentariu.

UPDATE Trupele rusești au atacat mai multe așezări din regiunea Donețk. Două persoane au murit și alte trei au fost rănite, au anunțat autoritățile locale, relatează The Kyiv Independent. Așezările din estul regiunii ucrainene Donețk suferă zilnic de atacuri rusești din cauza apropierii lor de linia frontului. Luptele grele continuă în regiunea Donețk, în timp ce Rusia încearcă să ocupe întreaga regiune.

UPDATE Ucraina a cheltuit 4 miliarde de dolari pentru achiziţionarea de armament, în încercarea de a compensa deficitul de arme şi muniţii cauzat de întârzierile în trimiterea asistenţei militare din partea aliaţilor săi, a anunţat ministrul de finanţe ucrainean, Serghei Marcenko, citat de EFE.

UPDATE Membrii G7 discută despre utilizarea a aproape 300 de miliarde de dolari în active rusești înghețate ca garanție pentru a acorda împrumuturi Ucrainei, a declarat joi vicepreședintele executiv al Comisiei Europene, Valdis Dombrovskis, relatează Reuters. Dombrovskis a spus că sunt luate în considerare diferite opțiuni, iar discuțiile sunt în desfășurare. El a spus că speră ca Uniunea Europeană să aprobe o măsură separată a UE în următoarele luni pentru a folosi profiturile sau dobânda obținută din active pentru a ajuta Ucraina.

UPDATE În Ucraina, pentru prima dată într-o lună, au fost fabricate 10 unități auto-propulsate de artilerie „Bogdan”. Despre acest lucru a informat Volodimir Zelenski, într-o postare pe Telegram în raportul zilnic privind situația de securitate din Ucraina. În special, au fost prezentate rapoartele privind sosirea echipamentelor și munițiilor. S-au discutat distribuția pe brigăzi de luptă și completarea brigăzilor de rezervă. „Procentajul producției interne crește constant. Statul încheie contracte serioase și de lungă durată cu întreprinderile noastre, care asigură predictibilitatea, posibilitatea de a angaja oameni și de a atrage investiții. În acest lună, industria noastră pentru prima dată a produs 10 unități „Bogdan”, iar în mai și în continuare - și mai mult”, a subliniat Zelenski.

UPDATE Ţările Uniunii Europene trebuie să îşi trimită sistemele antirachetă pentru a consolida apărarea antiaeriană a Ucrainei, ale cărei oraşe sunt supuse atacurilor Rusiei, a declarat joi şeful diplomaţiei UE, Josep Borrell, avertizând că Uniunea nu se poate baza doar pe SUA pentru a ajuta Kievul.

UPDATE Moscova a atacat din nou cu drone Shahed. Forțele Aeriene ucrainene au emis o alertă în cursul nopții, în regiunile Ivano-Frankovsk și Hmelnițîi, care ulterior a fost anulată, relatează Ukrainska Pravda și Suspilne. 

UPDATE Președintele Volodimir Zelenski a confirmat miercuri că armata ucraineană a atacat un aerodrom rusesc din Crimeea ocupată, relatează AFP. „Astăzi, forțele armate ucrainene au efectuat o lovitură precisă asupra ocupanților din Geankoi, pe un aerodrom”, a spus Zelenski în remarcile care însoțesc discursul său video de noapte.

UPDATE Camera Reprezentanților SUA va vota sâmbătă proiectele de lege care oferă asistență Ucrainei, Israel și Taiwan, a declarat miercuri speakerul Mike Johnson, după presiuni repetate din partea președintelui Joe Biden, scrie Reuters.

UPDATE Danemarca a anunţat un nou pachet semnificativ de ajutor militar pentru Ucraina, Olanda a confirmat suplimentarea cu încă patru miliarde de euro a ajutorului de acest tip pe care-l oferă Kievului, iar Republica Cehă se ocupă în continuare de iniţiativa de a achiziţiona din afara UE circa 800.000 de obuze destinate Ucrainei, a subliniat Stoltenberg.

/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova
/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO
/VIDEO/ Livadă super-intensivă, cu investiții de milioane, la Orhei. „Un agricultor nu trebuie să stea numai în câmp”
/VIDEO/ Livadă super-intensivă, cu investiții de milioane, la Orhei. „Un agricultor nu trebuie să stea numai în câmp”
Sprijină jurnalismul de calitate! Redirecționează 2% din impozitul tău pe venit către TV8
Sprijină jurnalismul de calitate! Redirecționează 2% din impozitul tău pe venit către TV8
/VIDEO/ Insulă de lalele, inaugurată la Grădina Botanică. În mica „Olandă” poate fi admirată și floarea numită Maia Sandu
/VIDEO/ Insulă de lalele, inaugurată la Grădina Botanică. În mica „Olandă” poate fi admirată și floarea numită Maia Sandu
/VIDEO/ Smochine crescute în Moldova. Pomicultorul își laudă roada: „Pun fotografii pe Facebook și imediat vând”
/VIDEO/ Smochine crescute în Moldova. Pomicultorul își laudă roada: „Pun fotografii pe Facebook și imediat vând”
/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 781: Atac mortal, punct fierbinte și „risc serios”. Sîrski: „Situația s-a deteriorat considerabil la Est”
/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 781: Atac mortal, punct fierbinte și „risc serios”. Sîrski: „Situația s-a deteriorat considerabil la Est”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram