externe

Papa Francisc, surprins din întâmplare într-un magazin din Roma. Suveranul pontif a primit și un cadou

Foto: aguajero.com
12 ianuarie 2022, ora 15:39
Distribuie:

Papa Francisc a fost surprins din întâmplare în timp ce ieșea dintr-un magazin de discuri din Roma. Suveranul a primit în dar un CD cu muzică clasică de la prietenii săi, care administrează acel magazin.

Vizita a avut loc marți, 11 ianuarie și trebuia să rămână privată, însă un reporter al unei televiziuni italiene care se afla din întâmplare în zonă, a filmat momentul cu telefonul și a postat înregistrarea pe Twitter, scrie digi24.

Un purtător de cuvânt al vaticanului a declarat că Papa Francisc a mers acolo pentru a binecuvânta magazinul, deoarece fusese recent renovat.

Reporterul a spus că proprietarul magazinului i-a dezvăluit că s-a împrietenit cu papa Francisc în urmă cu mai mulţi ani, într-o perioadă în care actualul lider de la Vatican era cardinalul Jorge Mario Bergoglio, arhiepiscop de Buenos Aires.

Papa Francisc vizitează cu regularitate magazinul StereoSound pentru a cumpăra discuri şi CD-uri cu muzică clasică pentru diverse chestiuni religioase. Suveranul se cazează de obicei într-o reşedinţă din apropiere, dedicată clericilor veniţi în vizită în capitala Italiei.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram